Ιωάννινα:Ακυρώνεται η σημερινή εκδήλωση του συγκροτήματος TIGER LILLIES


Μετά την αιφνιδιαστική σημερινή απαγόρευση της σημερινής εκδήλωσης από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων με επιστολή της, που στάλθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών στις 12:28 το μεσημέρι, η
σημερινή εκδήλωση του συγκροτήματος TIGER LILLIES δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί.

Τη στιγμή εκείνη όλος ο τεχνικός εξοπλισμός, stage, ήχος, φώτα, κιγκλιδώματα κλπ, ήταν ήδη τοποθετημένος στο χώρο της εκδήλωσης και είχε γίνει και η σχετική δοκιμή.

Παρά την προσπάθειά μας να εξασφαλίσουμε εναλλακτικό χώρο, αυτό δεν ήταν δυνατόν, ενώ λόγω της φύσης της εκδήλωσης δεν είναι δυνατός ο προσδιορισμός άλλης ημερομηνίας.

Η επιστροφή των εισιτηρίων που έχουν προπωληθεί θα γίνεται απόψε στην είσοδο της Ακρόπολης Ιτς Καλέ, 7μμ – 10 μμ και από αύριο το πρωί από το Ταμείο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών 11πμ -1μμ και 6 – 9 μμ

Το Πνευματικό Κέντρο και η εταιρία παραγωγής, παρά το γεγονός της έγκαιρης και κατάλληλης προετοιμασίας τους, ζητούν συγνώμη από τους φίλους του συγκροτήματος για την ταλαιπωρία τους.

Το Πνευματικό Κέντρο είναι σε διαρκή προσπάθεια για να ανατρέψει την αιφνιδιαστική και ακατανόητη απόφαση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων, που επηρεάζει το σύνολο των εκδηλώσεών μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]