ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα: Για τα μάτια σας ..μόνο !Καταφθάνουν αύριο oι 32 " Passione Rossa "Ferrari ![αναλυτικά το πρόγραμμα]

Το πιο δημοφιλές Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων FERRARI της Ιταλίας, «Passione Rossa», αποφάσισε να επισκεφθεί για πρώτη φορά την Ελλάδα και  συγκεκριμένα την πρωτεύουσα της Ηπείρου .
Απο   αύριο Παρασκευή 8 Ιουνίου  οι 32  4τροχες "κούκλες" μέχρι και την Κυριακή 10 Ιουνίου θα βρεθούν στην περιοχή ,με τα μέλη του Club να πραγματοποιούν  ημερήσιες εκδρομές σε διάφορα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ηπείρου, ώστε να γνωρίσουν την κουλτούρα του τόπου, να γευτούν παραδοσιακά προϊόντα, να μάθουν την ιστορία του τόπου και να δουν από κοντά τις αμέτρητες ομορφιές της περιοχής.
Το πρόγραμμα 
Σύμφωνα με το  επίσημο πρόγραμμα   αύριο νωρίς το πρωί θα καταφθάσουν στο ξενοδοχείο  για να  ταξιδέψουν  στη συνέχεια, μετά απο την απαραίτητη ξεκούραση των οδηγών ,  στο Μέτσοβο όπου απο τις 12.30  έως τις 16.30 θα  βρίσκονται στην κεντρική πλατεία  του δημοφιλούς προορισμού ,κλέβοντας τα βλέμματα  τόσο των μόνιμων κατοίκων αλλά και τυχόν επισκεπτών .
Το Σάββατο 9 Ιουνίου  το πρωί απο τις 10.30 έως τις 12.30 η  πλατεία Πύρρου στα Ιωάννινα θα γεμίσει απο τις 32 "passione rossa" ferrari ,με τη "σκυτάλη" να παίρνει στη 1 το μεσημέρι έως και τις 5.00 το απόγευμα  , η πλατεία Μαβίλη .
Τέλος την Κυριακή  10 Ιουνίου  τα κορυφαία αυτοκίνητα θα περιηγηθούν στην πόλη των Ιωαννίνων .
Σημειώνεται ότι σε  αίθουσα του επίσημα επιλεγμένου ξενοδοχείου της διοργάνωση, EPIRUS PALACE CONGRESS & SPA,θα παρατεθεί επίσημο Gala Dinner , με συμμετοχή σημαντικών φορέων της περιοχής.
Η ξεχωριστή διοργάνωση  έχειτεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννίνων και υποστηρίζονται από την Ελληνική Εταιρία Αυτοκινήτου (ΕΛ.ΕΤ.Α) καθώς και επιλεγμένες επιχειρήσεις των Ιωαννίνων/της Ηπείρου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]