ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο decoupage

Με εξαιρετική επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε από τον    Πολιτιστικό Σύλλογο Ιωαννίνων «ΠΗΓΑΣΟ» σεμινάριο decoupage (τεχνική διακόσμησης αντικειμένων) την Κυριακή 24 Ιουνίου.
Ευχαριστούμε θερμά τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας και την κ.Παρασκευή Τσίλη, για την παραχώρηση του 6ου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων, την Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου κ.Ελευθερία Τσακανίκα, που επιμελήθηκε τον χώρο, καθώς και την εκπαιδευτικό κ.Ελπινίκη Μπάρκα, που παρουσίασε το σεμινάριο κάνοντας αναλυτική επίδειξη της τεχνικής.
             Θα ήταν παράλειψη από πλευράς του Συλλόγου να μην ευχαριστήσουμε τις συμπολίτισσές μας κυρίες για την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στο σεμινάριο που διοργανώσαμε και για το ενδιαφέρον που έδειξαν να το παρακολουθήσουν. Ανάμεσα σε αυτές και την Πρόεδρο του Πατριωτικού Συνδέσμου Καλαρρυτών «Η ΠΙΝΔΟΣ» κ.Λιάνα Ζέρβα, που μας τίμησε με την παρουσία της συνοδευόμενη από  μέλη του συλλόγου.
          Αξίζει να σημειωθεί ότι το σεμινάριο decoupage ήταν μια δωρεάν προσφορά του Συλλόγου «ΠΗΓΑΣΟΣ» σε μέλη και φίλους, που δεν περιελάμβανε κανενός είδους πώληση υλικών ή αντικειμένων, αντιθέτως προσφέρθηκαν με κλήρωση διάφορες  κατασκευές με τεχνική decoupage σε όλες τις συμμετέχουσες .
            Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιωαννίνων «ΠΗΓΑΣΟΣ», πάντα ενεργός στα πολιτιστικά δρώμενα των Ιωαννίνων, ετοιμάζει κι άλλες δράσεις, με στόχο τηδημιουργική ψυχαγωγία και την ευχαρίστηση που προκύπτει απ΄αυτήν σε όλα τα μέλη και τους φίλους μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]