Η "Κυριακή στο Χωριό" στο Κανάλι Πρέβεζας!



Η ΕΡΤ3 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

«ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ»

         

Έπειτα από πρόσκληση της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας προς την ΕΡΤ-3 να έρθει ώστε να γίνει η επκομπή «Κυριακή στο χωριό» για το Κανάλι της Πρέβεζας έγινε δεκτή και έτσι το συνεργείο της ΕΡΤ-3 θα είναι εδώ από την Παρασκευή 15/06/2018 εως 17/06/2018 ημέρα Κυριακή οπου και θα γίνει το μεγάλο γλέντι από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καναλίου.

Το Συνεργείο θα φιλοξενηθεί από την Νέα Ένωση Ξενοδόχων όπου προσφέρει διαμονή διατροφή και διασκέδαση. Θα γίνουν λήψεις και στην γύρω περιοχή με τα αξιοθέατα της Πρέβεζας , τις παραλίες , τις τοπικές γεύσεις και συνταγές , την τοπική ιστορία και καλοκαιρινές δραστηριότητες.

Μια ακόμη δυνατή δράση γεμάτη αδρεναλίνη και εξωστρέφεια από την Νέα Ένωση Ξενοδόχων θα γίνει για την προβολή του τόπου μας. Η τοπική παράδοση θα πρέπει να είναι πάντα στο μυαλό μας και να συνεχίσεται με δυναμική , αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια.

Στην Παναγία την Καναλιώτισσα  (παραλία Καναλίου) από τις 10:30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι θα γίνουν τα γυρίσματα της εκπομπής  και θα γίνουν συζητήσεις με εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου , αγροτών , νέων επιχειρηματιών , συλλόγων , ανθρώπων  που ζουν στο Κανάλι και στηρίζουν τον τόπο τους. Παράλληλα γυναίκες της περιοχής θα προσφέρουν τοπικά παραδοσιακά φαγητά με  τη συνδρομή και βοήθεια  του Κου Τόλη και του Κου Βρεττού από τη Λέσχη αρχιμαγείρων  οι οποίοι θα συντονίσουν τις γυναίκες του χωριού που θα εκτελέσουν τις συνταγές , ενώ σύλλογοι της περιοχής θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς.

Είναι αντιληπτό ότι πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία διαφήμισης   σε ένα τηλεοπτικό δίκτυο πανελλήνιας εμβέλειας , καθώς θα προβάλλονται βίντεο και εικόνες από όλη την Πρέβεζα. Η εκπομπή θα είναι πολύωρη , με πανηγυρικό χαρακτήρα και  είστε καλεσμένοι αφού η επιτυχία της είναι υπόθεση όλων μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Πρέβεζας , την Λέσχη Αρχιμαγείρων , τους Μουσικούς , τα χορευτικά , την Αρχαιολογία , τις γυναίκες του χωριού , τους Τεχνικούς του Δήμου και τους Υπεύθυνους για την καθαριότητα καθώς και όλες και όλους τους εθελοντές για την συμμετοχή ζητώντας συγνώμη εάν ξεχάσαμε να ευχαριστήσουμε κάποιον , για την διεκπεραίωση της εκπομπής για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]