«Ο Μικρός Πρίγκιπας» Από Το Θεατρικό Εργαστήρι Του ΔΗΠΕΘΕ

«Ο Μικρός Πρίγκιπας» από το Θεατρικό Εργαστήρι του ΔΗΠΕΘΕ
Τον «Μικρό Πρίγκιπα» του Antoine de Saint- Exupery, παρουσιάζουν οι μαθητές του Θεατρικού Εργαστηρίου του ΔΗΠΕΘΕ, στο πλαίσιο της 17ης Συνάντησης Μαθητικών Θιάσων, που κάθε χρόνο διοργανώνει το Δημοτικό Θέατρο Ιωαννίνων.
Η παράσταση των μαθητών του Θεατρικού Εργαστηρίου, θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 18 Ιουνίου, στις 19.30, στο Θέατρο «Καμπέρειο», με ελεύθερη είσοδο.
Ο Μικρός Πρίγκιπας, είναι ένα έργο που περιλαμβάνεται πλέον στα κλασικά κείμενα της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Είναι γραμμένο το 1940 στην Αμερική, όπου είχε καταφύγει ο γάλλος συγγραφέας, Antoine de Saint- Exupery, λόγω του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου.
Πρόκειται για ένα σύγχρονο παραμύθι που αφηγείται το ταξίδι ενός μικρού και εύθραυστου ξανθού πρίγκιπα από διαφορετικό πλανήτη, που σαν άλλος Οδυσσέας ξεκινάει μια πορεία «γεμάτη γνώσεις». Ο μικρός Πρίγκιπας μεταμορφώνεται σε ένα μικρό Άνθρωπο για να μάθει τα ανθρώπινα συναισθήματα και τις ανθρώπινες αδυναμίες πριν γυρίσει στο αγγελικό σύμπαν απ’ όπου ήρθε.
Χορογραφία και Επιμέλεια Κίνησης: Φωτεινή Τσιτσιγιάννη.
Μουσική και Σύνθεση Τραγουδιών: Αντώνης Καρασταμάτης.
Διασκευή και Σκηνοθεσία: Αγαθή Τέλη.
Φωτογραφίες: Κατερίνα Κούρου, Άγγελος Σακκάς.
Τους ρόλους ερμηνεύουν οι μαθητές του Θεατρικού Εργαστηρίου του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων: Αλέξανδρος Βακαλόπουλος, Έλενα Βράνου, Σπύρος Γόγολος, Γιώργος Εγγλέζος, Μάρσι Εγγλέζου, Ανδριάνα Θεμελή, Ελεονώρα Θεμελή, Μαριτίνα Ιωάννου, Αμαλία Λιάπη, Διονύσης Μαμώλης, Λένια Μιχαηλίδη, Σπυριδούλα Μουστακλή, Ελένη Μπρίκου, Έλια Τάτση, Μαριλένα Τζαρτζούλη, Γαρυφαλιά Τσεντσερή, Κωνσταντίνος Χαρίσης, Μάξιμος Χατζόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]