Παρατείνονται Οι Ηλεκτρ.Εγγραφές -Μετεγγραφές Στο Τριετές Εσπερινό Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ – ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ ΤΡΙΕΤΕΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 6/6/2018
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Καθημερινά απογευματινές ώρες από 19:00 έως 22:00 στο χώρο του σχολείου  Ιστοσελίδα: http://lyk-esp-ioann.ioa.sch.gr  Τηλ.2651049136 & 6936685255
Το Εσπερινό Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων βρίσκεται στην καρδιά της πόλης των Ιωαννίνων στο ιστορικό κτίριο της Ακαδημίας και προσφέρει ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση σε όλους τους πολίτες  ανεξαρτήτως ηλικίας, εργαζομένους, αυτοαπασχολούμενους ή ανέργους αρκεί να έχουν απολυτήριο Γυμνασίου ή να έχουν τελειώσει το σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας. Το εσπερινό ωράριο του Σχολείου (18:45 - 22:05) προσφέρεται για εκείνους που οι επαγγελματικές, προσωπικές ή οικογενειακές τους υποχρεώσεις δεν τους επιτρέπουν να φοιτήσουν σε πρωινό σχολείο. Οι τελειόφοιτοι Α’ τάξης ημερήσιου Λυκείου ή Α’ τάξης πρωινού ή εσπερινού ΕΠΑΛ και οι πτυχιούχοι ΤΕΣ,ΕΠΑΣ,  ΤΕΕ Α και Β ΚΎΚΛΟΥ εγγράφονται για το σχ.έτος 2018-19 απευθείας στη Γ’ τάξη του εσπερινού Λυκείου.
Επιλέξτε τη φοίτησή σας στο Εσπερινό Λύκειο
Για να αποκτήσετε υψηλότερο μορφωτικό επίπεδο και περισσότερες γνώσεις.
Για να αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση και να διεκδικήσετε μία καλύτερη θέση εργασίας στο μέλλον.
   Για να φοιτήσετε σ’ ένα φιλικό και ήσυχο σχολείο με μικρό αριθμό
μαθητών (συνολικά και ανά τμήμα), στο οποίο διδάσκουν εκπαιδευτικοί με διάθεση να σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε τους στόχους σας
Για να έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε ποικίλες εξωδιδακτικές δραστηριότητες που έχουν σχέση με θέματα πολιτισμού, περιβάλλοντος, αγωγής υγείας κ.ά. και στοχεύουν στην ενημέρωση και καλλιέργεια των δεξιοτήτων των μαθητών.
Οι απόφοιτοι του ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ :
Αποκτούν Απολυτήριο Λυκείου
Διεκδικούν Ευνοϊκή πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση μέσω των ειδικών Πανελλαδικών Εξετάσεων των Εσπερινών Λυκείων (με πιο εύκολα θέματα και με λιγότερη ύλη σε σχέση με τα ημερήσια Λύκεια) σε ποσοστό πρόσβασης 1% καθ’ υπέρβαση του αριθμού των εισακτέων. Στις Πανελλαδικές 2017, 27 μαθητές του σχολείου πέρασαν σε ΑΕΙ/ΤΕΙ της χώρας.
Μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους
σε οποιοδήποτε δημόσιο ή ιδιωτικό ΙΕΚ και να αποκτήσουν πτυχίο ειδικότητας επιπέδου 5 ή
σε ΕΠΑΛ και να αποκτήσουν πτυχίο ειδικότητας επιπέδου 4 ή 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]