ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Σημαντική συνεργασία του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Μια ακόμη συνεργασία των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής για την σχολική χρονιά που ολοκληρώνεται, έκανε τον κύκλο της με επιτυχία.
Κατά το τρέχον έτος, ο Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. συνεργάστηκε με μεγάλη χαρά με το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Ιωαννίνων των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος για την πραγματοποίηση ομάδων γονέων σε δύο βρεφονηπιακούς σταθμούς.
Η ομάδα του Κέντρου, σε ευχαριστήρια επιστολή προς τον Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. και την Διεύθυνση Παιδικής Προστασίας και Προσχολικής Αγωγής, επισημαίνει ότι οι συμμετέχοντες γονείς ανταποκρίθηκαν θετικά στο πρόγραμμα, το οποίο είχε εκπαιδευτικό αλλά και βιωματικό χαρακτήρα. Πιο συγκεκριμένα, ενημερώθηκαν για θέματα που αφορούν την κοινωνικο-συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών και την ψυχική τους υγεία, υποστηρίχθηκαν σε ζητήματα που τους απασχολούσαν προσωπικά και ενισχύθηκαν ως προς τον γονεϊκό τους ρόλο.
«Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους σαν εσάς που πρόθυμα βοηθούν και στηρίζουν τις δράσεις του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Ιωαννίνων. Για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε θερμά και ελπίζουμε να έχουμε πάντα την τόσο πολύτιμη για εμάς συμπαράστασή σας», αναφέρεται στην ευχαριστήρια επιστολή που υπογράφει για τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδας ο Παιδαγωγικός Σύμβουλος Βορείου Ελλάδος Γεώργιος Μπασδάρης.
Ο Ο.Κ.Π.Α.Π.Α., από την πλευρά του, θέλει δημόσια να ευχαριστήσει το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Ιωαννίνων και να διαβεβαιώσει τα στελέχη του, όπως και άλλους φορείς της πόλης ότι θα είναι ανοιχτός σε κάθε είδους συνεργασία που προάγει την ομαλή, δημιουργική και υγιή ανάπτυξη των παιδιών και συνεισφέρει με οιονδήποτε τρόπο σε αυτά και τις οικογένειές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]