Πωγώνι:Μπλόκο σε 51 kg κάνναβης με τη συνδρομή αστυνομικών της Frontex

Συνελήφθη, σήμερα το μεσημέρι στη Σιταριά Πωγωνίου Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Frontex, ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του, (51) κιλά κάνναβης. Η προανάκριση  για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη  ενώ οι  έρευνες από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων για τον εντοπισμό συνεργού του που διέφυγε της σύλληψης και αναζητείται,συνεχίζονται
Τα συγχαρητήριά της στη Frontex και στο  Α΄ Τ.Σ.Φ Δελβινακίου   εξέφρασε με σχετική ανακοίνωση η Ενωση Αξιωματικών Αστυνομία ς Ηπείρου .
Σε αυτή αναφέρεται αναλυτικά:
Παρόλη τη διαφορετική κουλτούρα, τα διαφορετικά ήθη και έθιμα, τις γλωσσικές και επιχειρησιακές διαφορές καταφέρθηκε σήμερα άλλο ένα καίριο πλήγμα κατά του εμπορίου των Ναρκωτικών..

   Η χροιά του και η σύνθεση ήταν διαφορετική…….

   Η μέχρι σήμερα συνεργασία των Γερμανών Αστυνομικών (Δύναμη Frontex) με αστυνομικούς του Α΄ Τ.Σ.Φ Δελβινακίου που περιπολούν στα βουνά της Ηπείρου απέδωσε καρπούς και επιτεύχθηκε η σύλληψη άλλου ενός εμπόρου Ναρκωτικών και κατασχέθηκε άλλη μια σημαντική ποσότητα Ναρκωτικής ουσίας.

   Εύγε λοιπόν σε αυτούς που συμμετείχαν στην επιτυχία αυτή, εύγε στους συναδέλφους που ξεπερνούν όλα τα ανακύπτοντα εμπόδια και καταφέρνουν να συνεργάζονται για ένα κοινό στόχο, αυτόν, της εμπέδωσης της ασφάλειας των Ευρωπαίων πολιτών…."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]