Ηγουμενίτσα:Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 42χρονος

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε  σήμερα ,με τη σύμφωνη γνώμη  ανακριτή και  εισαγγελέα   ,ο 42χρονος   που την Τετάρτη 13 Ιουνίου  ενεπλάκη σε  έντονο φραστικό επεισόδιο και συμπλοκή  για κτηματικές διαφορές με 60χρονο συγχωριανό του ,σε αγροτική περιοχή στο Ράγιο Θεσπρωτίας .

Υπενθυμίζεται ότι, ο 42χρονος μετά το επεισόδιο αποχώρησε απο το χωράφι αφήνοντας πίσω του εν ζωή τον 60χρονο συντοπίτη του .
Ο 60χρονος άνδρας    βρέθηκε νεκρός    κάποιες ώρες μετά ,ενώ σύμφωνα με  το πόρισμα της νεκροψίας -νεκροτομής που διενήργησε ο   καθηγητής Ιατροδικαστικής κ.Θεόδωρος Βουγιουκλάκης    ο ηλικιωμένος υπέστη καρδιακό  επεισόδιο ,μετά τον έντονο καβγά με τον 42χρονο  , το οποίο αποτελεί την  αιτία θανάτου  του .

Αξίζει να σημειωθεί ,ότι τα  χτυπήματα  που βρέθηκαν  κυρίως  στο κεφάλι  του θανόντα  ήταν μόνο εξωτερικά ,χωρίς να έχουν προκαλέσει  σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις .
Οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στον 42χρονο, που παραδόθηκε  στο Α.Τ Ηγουμενίτσας , μόλις έγινε γνωστός ο θάνατος του 60χρονου και  παραπέμφθηκε  για το αδίκημα της πρόκλησης θανατηφόρου σωματικής βλάβης , αφορούν την απαγόρευση εξόδου απο τη χώρα και την υποχρέωσή του να παρουσιάζεται 1 φορά το μήνα στο Α.Τ της περιοχής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]