Ιωάννινα:Υποδειγματικός ο ρόλος του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας στο Run Greece Αμεση η αντιμετώπιση περιστατικών

Αμεση και υποδειγματική υπήρξε  η   παρουσία του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων στο σημερινό αγώνα Run Greece στα Ιωάννινα ,με τους διασώστες  να αποδεικνύουν τη σημαντική συνεισφορά τους στη διοργάνωση προσφέροντας ασφάλεια σε όλους τους συμμετέχοντες .
Τόσο  τα ασθενοφόρα  όσο και οι μηχανές άμεσης επέμβασης βρίσκονταν καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα τρεξίματος  σε διάφορα σημεία της διαδρομής ,ενώ η επέμβασή των Εκαβιτών  σε περιπτώσεις λιποθυμιών και καταβολής δυνάμεων   που σημειώθηκαν όσο ο αγώνας  βρίσκονταν σε εξέλιξη υπήρξε άμεση με τους αθλητές  να διακομίζονται στο εφημερεύον νοσοκομείο της πόλης των Ιωαννίνων ,χωρίς καμία  καθυστέρηση .
Σημαντική υπήρξε και η συμβολή της Αστυνομίας ,με τους άνδρες της Υπηρεσίας να αναπτύσσονται σε όλο το μήκος της διαδρομής  και μαζί με τους εθελοντές να φροντίζουν   ώστε να τρέξουν με απόλυτη  ασφάλεια όλοι οι δρομείς .
Οσο για τους περίπου  4.000 στο σύνολο  αθλητές όλων των ηλικιών χάρηκαν και με το παραπάνω  τη συμμετοχή τους στο φετινό Run Greece  και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.
[φωτο Κωνσταντίνος Λώλης]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]