Αργυρό βραβείο στα Education Leaders Awards για την Ιατρική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων!

Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων απέσπασε Αργυρό βραβείο στα Education Leaders Awards 2018, που έγιναν την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, στην ενότητα "Εκπαίδευση" και στην κατηγορία "Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία" (https://www.esos.gr/arthra/57000/oi-nikites-ton-education-leaders-awards-2018).
Το βραβείο απέσπασε το πρότυπο βιωματικό πρόγραμμα εκπαίδευσης φοιτητών ιατρικής στην ενσυναίσθηση με τίτλο "Έλα στη θέση μου, Γιατρέ!" που διδάσκεται ως επιλεγόμενο μάθημα στο τμήμα Ιατρικής, και δημιουργήθηκε από τον διδάκτορα ιατρικής του Εργαστηρίου Υγιεινής, ψυχολόγο κ. Βασίλη Κιοσσέ, υπό τ
ην επίβλεψη του Αναπληρωτή Καθηγητή Υγιεινής και Ιατρικής Εκπαίδευσης κ. Γιάνη Δημολιάτη, με συνεπιβλέποντες τους κ. Θωμά Υφαντή, Καθηγητή Ψυχιατρικής, και κα Αθηνά Τατσιώνη, Επίκουρη Καθηγήτρια Γενικής Ιατρικής.
Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια και εύχονται ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]