Ηγουμενίτσα:Η "Λέσυ"...ξετρύπωσε 2,290 kg κιλά όπιο κρυμμένα στο πάτωμα οχήματος

Στον εντοπισμό δύο κιλών και διακοσίων ενενήντα γραμμαρίων (2,290kgr) οπιούχου ουσίας, καθώς και στη σύλληψη ενός 46χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, αποκόπτοντας για δεύτερη φορά σε χρονικό διάστημα λίγων ωρών τη δραστηριότητα εγκληματικών δικτύων που προσπαθούν να διακινήσουν μέσω της χώρας μας σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών ουσιών σε κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο δράσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για τη μείωση της προσφοράς ναρκωτικών ουσιών, διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας και το προσωπικό της ομάδας Κ9/Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της οικείας Λιμενικής Αρχής, μετά από δημιουργία προφίλ στόχου, έλεγχος στο Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ο ανωτέρω.

Εν συνεχεία και κατόπιν ένδειξης αστυνομικού σκύλου “ΛΕΣΥ”, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο πάτωμα του οχήματος, ανευρέθηκαν τρεις (03) αυτοσχέδιες νάυλον συσκευασίες με ποσότητα οπίου συνολικού μικτού βάρους δύο κιλών και διακοσίων ενενήντα γραμμαρίων (2,290kgr).

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας καθώς και το Ι.Χ.Ε. όχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]