Ιωάννινα:Μαχητικό συλλαλητήριο ενάντια στην επίθεση των ιμπεριαλιστών στη Συρία

Μαχητικό συλλαλητήριο ενάντια στην επίθεση που εξαπέλυσαν οι ιμπεριαλιστές στη Συρία πραγματοποιήθηκε στα Γιάννενα το βράδυ της Δευτέρας 16 Απρίλη από το Εργατικό Κέντρο.

Ομιλητής στην κινητοποίηση, που ξεκίνησε από τα γραφεία του ΕΚΙ με συγκέντρωση, ήταν ο Θανάσης Νάκος, πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Ιωαννίνων.

Στην ομιλία του τόνισε ότι «οι λαοί της περιοχής δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα. Στα πλαίσια αυτά εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο λαό και τους εργαζομένους της Συρίας με τους οποίους μας ενώνουν δεσμοί φιλίας και αλληλεγγύης». Τέλος, απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους με τα συνδικάτα τους να σηκώσουν τείχος στα σχέδια των ιμπεριαλιστών, για να μπει στο στόχαστρο το σάπιο σύστημα που γεννά φτώχεια, κρίσεις, πολέμους.

Χαιρετισμό επίσης απηύθυνε ο Γρηγόρης Μακρής, ο οποίος μετέφερε και την απόφαση της ΓΣ του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ακολούθησε μαχητική πορεία στους δρόμους των Ιωαννίνων. Η πορεία σταμάτησε μπροστά στο κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου όπου έγινε καθιστική διαμαρτυρία από μαθητές.
 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]