[Ελλάδα]Πλαστογραφούσε φοιτητικές ταυτότητες και πωλούσε τηλεφωνικές συνδέσεις ...

Συνελήφθη 40χρονος ημεδαπός για πλαστογραφία φοιτητικών ταυτοτήτων και πώληση πακέτων τηλεφωνικών συνδέσεων με φοιτητικά προνόμια

Κατασχέθηκαν -427- ενεργοποιημένα πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας διαφόρων ατόμων

Στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την αντιμετώπιση της παράνομης κατοχής, εμπορίας και χρήσης πυροτεχνικών ειδών, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εντόπισαν αγγελία ηλεκτρονική αγγελία πώλησης κροτίδων σε ιστοσελίδα και για τον λόγο αυτό αστυνομικός επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον δράστη, προσποιούμενος τον ενδιαφερόμενο. Έπειτα από προσυμφωνημένο ραντεβού, εμφανίστηκε ο 40χρονος και συνελήφθη διότι στην κατοχή του βρέθηκαν -150- κροτίδες.

Περαιτέρω, από την έρευνα στην οικία του, προέκυψε ότι ο δράστης κατ’ επανάληψη διέθετε προς πώληση, μέσω ηλεκτρονικής αγγελίας, τηλεφωνικές συνδέσεις με φοιτητικά προνόμια, πλαστογραφώντας στο όνομα των ενδιαφερόμενων φοιτητικές ταυτότητες.

Ειδικότερα, οι ενδιαφερόμενοι έστελνα φωτογραφίες τους στον 40χρονο, με τις οποίες ο τελευταίος κατάρτιζε πλαστές φοιτητικές ταυτότητες. Στη συνέχεια, συγκεντρώνοντας και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά, διαμεσολαβούσε για την έκδοση φοιτητικών προγραμμάτων για τις τηλεφωνικές συνδέσεις που πωλούσε.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, προκύπτει ότι ο δράστης, με τον ανωτέρω τρόπο, είχε ενεργοποιήσει πάνω από 2.500 πακέτα σύνδεσης, αποκομίζοντας ως οικονομικό όφελος το χρηματικό ποσό των -150.000- ευρώ.

Στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-427- ενεργοποιημένα πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας διαφόρων ατόμων
-4- σκληροί δίσκοι
-1- laptop
-11- κάρτες μνήμης
-9- κινητά τηλέφωνα
-2- μαχαίρια
Ξύλινο ρόπαλο
Τσεκούρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]