Ιωάννινα:Ενημερωτική συνάντηση για τη ρύθμιση δανείων τ.ΟΕΚ

Η πρόσφατη απόφαση της Υπουργού Εργασίας κ. Έφης Αχτσιόγλου, για την ρύθμιση Δανείων από κεφάλαια του τ. ΟΕΚ επιλύει ένα πρόβλημα που έρχεται ήδη από το 1970, διαιωνίζεται έως σήμερα και έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο χιλιάδες δανειολήπτες.
Η εφαρμογή των μέτρων της Υ.Α. απαλλάσσει  περίπου 47.000 δανειολήπτες από κάθε δανειακή υποχρέωση ενώ όσοι παραμένουν θα δουν τις μηνιαίες τους δόσεις να μειώνονται  κατά 50% έως και 70%.
Η Υ.Α. αφορά αποκλειστικά
δάνεια από κεφάλαια του τ. ΟΕΚ  και έρχεται σε συνέχεια αντίστοιχων Υ.Α. που αφορούν τις εργατικές κατοικίες στους οικισμούς του τέως ΟΕΚ.
 Για την καλύτερη ενημέρωση των οικογενειών που έχουν εμπλοκή με τα δάνεια αυτά, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Απριλίου και ώρα 7.00μ.μ. στην αίθουσα συνεδρίων της Περιφέρειας Ηπείρου, στην οδό Ν. Ζέβρα-Στοά Σάρκα, 2ος όροφος, ενημέρωση-συζήτηση με τον ειδικό σύμβουλο του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας κ. Μάριο Μουζάλα.
Καλούνται όλοι οι συμπολίτες μας που ενδιαφέρονται, καθώς και όσοι είναι κάτοχοι εργατικών κατοικιών και έχουν προβλήματα που σχετίζονται με τις κατοικίες τους να προσέλθουν για ενημέρωση στην παραπάνω εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]