ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου Με Την… «Λογοτεχνία Να Ανοίγει Την Αυλαία»

Οι Λογοτεχνικές Γέφυρες συνεχίζονται στο Καμπέρειο Θέατρο

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ιωαννίνων στο πλαίσιο των συνεργασιών του, ολοκληρώνει τη Δευτέρα 23 Απριλίου, τη σειρά εκδηλώσεων «Λογοτεχνικές Γέφυρες».
Το ΔΗΠΕΘΕ με τις τέσσερις εκδηλώσεις, που ξεκίνησαν στις αρχές Δεκεμβρίου, «έχτισε γέφυρες» με το ΤΕΙ Ηπείρου, το Πανεπιστήμιο, τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και το κοινό της πόλης.
Οι ξεχωριστές αυτές εκδηλώσεις, για τη λογοτεχνία και την ποίηση, ολοκληρώνονται την ερχόμενη Δευτέρα στις 20.00, στο Θέατρο Καμπέρειο με την εκδήλωση «Η λογοτεχνία ανοίγει την αυλαία. Λογοτεχνικά κείμενα στο θέατρο».
Στην τέταρτη και τελευταία εκδήλωση συμμετέχουν ο Σάκης Σερέφας, συγγραφέας, η Ελένη Δημοπούλου, Καλλιτεχνική Διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, ο Κωνσταντίνος Καραβίδας, Διδάσκων στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Μεταδιδακτορικός ερευνητής και ο Βαγγέλης Αθανασίου, σκηνοθέτης, ηθοποιός, δημοσιογράφος.
Συντονίζει η Άσπα Χασιώτη, Δρ. Φιλολογίας, Γενική Διευθύντρια Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη.
Η εκδήλωση «Η λογοτεχνία ανοίγει την αυλαία», εντάσσεται στις φετινές εκδηλώσεις του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων για την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.
Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας, το ΔΗΠΕΘΕ, την εβδομάδα από Δευτέρα 23 Απριλίου, θα έχει ανοιχτή τη θεατρική βιβλιοθήκη του για το κοινό, που θα την επισκεφθεί από τις 9.00 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Η βιβλιοθήκη του ΔΗΠΕΘΕ βρίσκεται στα γραφεία του Θεάτρου (Αρχοντικό Πυρσινέλλα – Παπάζογλου 5).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]