Επεσε ......η αυλαία της Μεταλλουργικής Βιομηχανίας Ηπείρου (βίντεο).

Μπορεί πριν απο μερικά χρόνια το ενδεχόμενο πώλησης της Μεταλλουργικής  Βιομηχανίας Ηπείρου να προκαλούσε θύελλα αντιδράσεων στο  ακριτικό Πωγώνι  και   σχεδόν στο σύνολο των Φορέων του Νομού Ιωαννίνων, σήμερα  ωστόσο  έπεσαν και επίσημα  οι τίτλοι τέλους ,αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία της αγοραπωλησίας του εργοστασίου  στο Κεφαλόβρυσο  Πωγωνίου ,με τους αρμοδίους να μεταβαίνουν σε συμβολαιογραφικό γραφείο στο Δελβινάκι και να μπαίνουν οι τελικές υπογραφές.
Ετσι απο σήμερα  πλέον η Μεταλλουργική Ηπείρου περνά και επίσημα στα χέρια του Ομίλου Στασινόπουλος .
Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον Γραμματέα του Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων ,κ.Δημήτρη Ντότη ,μας  γνωστοποίησε πως εδώ και λίγη ώρα  απαγορεύεται η είσοδος των εργαζομένων στους χώρους του εργοστασίου ,με το χώρο να φυλάσσεται απο άνδρες  εταιρείας Security ,που είναι και οι μοναδικοί που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις.
"Αμηχανία και παγωμάρα προκάλεσε η  είδηση  που έγινε γνωστή πριν απο λίγες ώρες στους εργαζόμενους ,οι οποίοι πλέον αναμένουν με αγωνία τις  κυβερνητικές μετατάξεις που έχουν δρομολογηθεί .
Ευχή ωστόσο όλων όσων δουλεύαμε επι σειρά ετών στο συγκεκριμένο εργοστάσιο και ζούσαμε τις οικογένειές μας ,είναι να εξακολουθήσει να λειτουργεί στην ακριτική επαρχία του Πωγωνίου ακόμη και ως ιδιωτικός τομέας,  για το καλό του τόπου μας "επισήμανε ο κ.Ντότης  Δημήτρης.
Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι τον Δεκέμβριο του 2016  με αφορμή επίσκεψη του Υπ.Αμυνας κ.Πάνου Καμμένου στο  φυλάκιο του Μολυβδοσκεπάστου ,του είχαν εκφράσει τις  έντονες ανησυχίες τους και τον προβληματισμό τους  για "το τι μέλλει γενέσθαι" ,με τον κ.Καμμένο τότε να τους καθησυχάζει ...

Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]