Ιωάννινα:Τον τρόμο έζησε 22χρονη πεζή ..


Μια νεαρή γυναίκα 22 ετών  που κινούνταν πεζή στην πόλη των Ιωαννίνων ήρθε αντιμέτωπη με τον τρόμο  αργά χθες βράδυ ,όταν την πλησίασε ένας 14χρονος υπήκοος Πακιστάν μαζί με  τον συνεργό του και υπο την απειλή μαχαιριού  κατάφεραν να αποσπάσουν απο την κοπέλα το κινητό της τηλέφωνο και ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου.
Η 22χρονη κατήγγειλε στις Αρχές το περιστατικό και άμεσα  ξεκίνησαν  αστυνομικές αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, εντόπισαν τον 14χρονο να κινείται πεζός  και τον συνέλαβαν. Σε βάροςτου  σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία,ενώ το μαχαίρι το μαχαίρι που χρησιμοποίησαν οι δράστες, ως μέσο τέλεσης της ληστείας,κατασχέθηκε.
 Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

upd 19.10
Σύμφωνα με  νεώτερη αστυνομική ενημέρωση :

Άμεση σύλληψη 14χρονου αλλοδαπού για ληστεία σε βάρος 22χρονης ημεδαπής στην πόλη των Ιωαννίνων
Αναζητείται συνεργός του
Συνελήφθη, χθες (15-04-2018) αργά το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 14χρονος υπήκοος Πακιστάν, σε βάρος των οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για ληστεία  κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, χθες αργά το βράδυ στην πόλη των Ιωαννίνων, ο 14χρονος μαζί με έναν ακόμα συνεργό του που αναζητείται, πλησίασαν 22χρονη ημεδαπή πεζή και με την απειλή μαχαιριού, της απέσπασαν το κινητό της τηλέφωνο και ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου.
Εκδόθηκαν αστυνομικές αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, εντόπισαν τον 14χρονο να κινείται πεζός  στην παραπάνω περιοχή και τον συνέλαβαν.
Κατασχέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποίησαν οι δράστες, ως μέσο τέλεσης της ληστείας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]