ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Γ. Σταθάκης: Διπλασιασμός των πόρων του εξοικονομώ (Video)

Το διπλασιασμό των πόρων του εξοικονομώ ανακοίνωσε ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντας Γιώργος Σταθάκης ώστε να συμπεριληφθούν όλοι οι αιτούντες πολίτες.

Σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ, ο κ. Σταθάκης ενημέρωσε ότι όπως είναι τώρα έχουμε διπλάσιο αριθμό αιτήσεων από όσους προυπολογίστηκε το πρόγραμμα αλλά στόχος μας είναι να διπλασιάσουμε τους πόρους να φτάσουμε το 1 δις ώστε να ικανοποιηθούν όλοι οι πολίτες.
Εξήγησε ότι ο υπολογισμός της ζήτησης είχε γίνει με βάση "τα πιστοποιητικά ενεργειακά απόδοσης που είχαν ήδη κατατεθεί και αναμέναμε πιο φυσιολογικά νούμερα γύρω στις 18.000. Έχουμε διπλάσιο αριθμό αιτήσεων νοικοκυριών για να ενταχθούν στο εξοικονομώ οπότε σκοπεύουμε να διπλασιάσουμε τους πόρους, ώστε να ικανοποιηθούν όλοι οι πολίτες".

Επιπλέον αναφέρθηκε στα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην πλατφόρμα του Εξ οικονομώ λόγω της μεγάλης ζήτησης και ταυτόχρονης υποβολής αιτήσεων των πολιτών. "Πριν ανακοινωθεί το σπάσιμο της χώρας σε τρεις Περιφέρειες μπήκαν όλοι μαζί οι πολίτες για αιτήσεις ενώ παράλληλα υπήρχε κακόβουλο χτύπημα από ορισμένα γραφεία μηχανικών όπου είχαν βάλει αυτόματο σύστημα και χτυπούσαν συνέχεια με αποτέλεσμα την πτώση του συστήματος»

Kατ. Μπρ./Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]