ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Συνεχίζει το Mega, αν θεωρηθεί θεματικό

Ένας νέος δρόμος ανοίγει από το Mega. Η θεματική του λειτουργία ως κανάλι που μεταδίδει μόνο σειρές, προήληθε από ανάγκη, μετά από την επιλογή των τραπεζών να δεσμεύσουν τους λογαριασμούς, ύστερα από την απόφαση των μετόχων να μην συμμετάσχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του Ιανουαρίου 2016.  Το ΕΣΡ την επόμενη Δευτέρα καλείται να προσδιορίσει τις ακριβώς συμβαίνει με το Mega, το οποίο από το Σεπτέμβριο του 2016, σταμάτησε να μεταδίδει ενημερωτικές εκπομπές και συνέχισε να είναι ζωντανό με αξιοζήλευτα ποσοστά και έσοδα.



Το Mega εξακολουθεί να ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού, έχοντας κατά τη διάρκεια της μέρας ακόμη και τη δεύτερη θέση στην τηλεθέαση σε τμήματα των θεατών. Εισπράττει έσοδα και έχει τους απλήρωτους εργαζόμενους να βρίσκονται εκεί και να διατηρούν το σταθμό στη ζωή. Εκείνοι που απέχουν είναι οι μέτοχοι και εκείνες που δεν κινούνται είναι οι τράπεζες για να προστατεύσουν την περιουσία τους, κεφαλαιοποιώντας τα δάνεια και αναζητώντας νέο επενδυτή, για μια από τις υγιέστερες τηλεοπτικές επιχειρήσεις.



Η απόφαση για τη μή συμμετοχή στο διαγωνισμό για τις πανελλαδικές άδειες γενικού περιεχομένου, ήταν αναπόφευκτη εξαιτίας της παρελκυστικής πολιτικής των μετόχων, αλλά αυτό δεν επηρέαζει την αλλαγή του χαρακτήρα του σταθμού.  Συνεχίζει πλέον ως μή ενημερωτικός, ως θεματικός με αποκλειστικό περιεχόμενο τη μετάδοση σειρών και ταινιών. Ο νόμος Παππά άλλωστε καλύπτει θυτό το ενδεχόμενο.  Στη διάταξη για την παράταση των 3 μηνών στη λειτουργία του, γίνεται αναφορά στην “ενεστώσα λειτουργία” του παρόχου περιεχομένου”. Αυτή την ενεστώσα λειτουργία εξασφάλισε το Mega, με την αλλαγή, χωρίς καμία αντίδραση του προγράμματός του.,

Πληροφορίες αναφέρουν πως την Κυριακή θα υπάρξει κινητοποίηση του προσωπικού στα γραφεία της Τηλέτυπος, για να ληφθούν απόφάσεις, ενόψει της κρίσιμης, τη Δευτέρα, συνεδρίασης του ΕΣΡ για το Mega.
Τυπολογίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]