ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Mεγάλη δημοσκόπηση για τις εκδηλώσεις μνήμης της Γενοκτονίας ανήμερα της 19ης Μαΐου

Μία ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση ξεκίνησε πριν από ένα μήνα το www.e-Pontos.gr για το θέμα των ξεχωριστών εκδηλώσεων Μνήμης που πραγματοποιούνται ανήμερα της 19ης Μαΐου στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Στην προσφυγομάνα και Ποντιομάνα Θεσσαλονίκη. Εκεί όπου βρίσκεται η καρδιά του Ποντιακού Ελληνισμού.

Στη δημοσκόπηση αυτή ζητήσαμε από τους χρήστες του διαδικτύου ενόψει και της συμπλήρωσης το 2019, των 100 χρόνων από τα τραγικά γεγονότα της Γενοκτονίας, να ψηφίσουν μέσω της κοινωνικής πλατφόρμας Facebook για το αν επιθυμούν να πραγματοποιείται αρχής γενομένης από φέτος μία κοινή, κεντρική εκδήλωση στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Η αν πιστεύουν ότι πρέπει να συνεχιστεί το θλιβερό φαινόμενο των δύο ξεχωριστών, ταυτόχρονων εκδηλώσεων με αποτέλεσμα το διχασμό όχι μόνο στον Ποντιακό χώρο αλλά και ευρύτερα στην ελληνική κοινωνία.

Να σημειώσουμε ότι η συμμετοχή έφτασε σε ένα πολύ ικανοποιητικό νούμερο μια και οι συμμετέχοντες, επώνυμα κατέθεσαν την γνώμη τους.

Με ποσοστό 90%, ποσοστό που σίγουρα δεν αφήνει καμία παρερμηνεία, ο Ποντιακός κόσμος, έδειξε το δρόμο, μακριά από αντιπαλότητες και κόντρες, τιμώντας απλά τη μνήμη των προγόνων τους, για το πως θα πρέπει να κινηθεί ο οργανωμένος Ποντιακός χώρος την ημέρα όπου οι απανταχού Πόντιοι της γης, τιμούν τη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.
 e-pontos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]