ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Kορυφώθηκαν σήμερα οι πολύμορφες δραστηριότητες που οργάνωσε το Συνδικάτο Οικοδόμων

Κορυφώθηκαν σήμερα οι πολύμορφες δραστηριότητες που οργάνωσε το Συνδικάτο Οικοδόμων, με μαζική συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση και πορεία στην Περιφέρεια Ηπείρου όπου παραδόθηκε το ψήφισμα της απεργιακής κινητοποίησης.
Σήμερα μέρα απεργίας, νέκρωσαν τα γιαπιά και τα εργοτάξια της περιοχής με τους οικοδόμους να επιβεβαιώνουν τη συμφωνία τους με τον προσανατολισμό της Ομοσπονδίας και του Συνδικάτου, συμμετέχοντας στην απεργία. 
Στην συγκέντρωση απεύθυνε χαιρετισμό ο πρώην πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων και νυν μέλος του ΔΣ Συνταξιούχων, Βασίλης Σιούτης καθώς και η Χριστίνα Τουλκιαρίδου εκ μέρους του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, εργαζόμενη στην πρώην Καρυπίδης.
Στην κεντρική ομιλία ο Βασίλης Ντακαλέτσης, αντιπρόεδρος του Συνδικάτου, μεταξύ άλλων τονισε ότι η συμμετοχή των Οικοδόμων σήμερα γεννάει ελπίδες για το σύνολο της Εργατικής Τάξης της περιοχής. Είναι σημαντικό βήμα για την οργάνωση ακόμα παραπέρα της πάλης, για διεκδίκηση της ζωής που μας αξίζει εμάς και των οικογενειών μας.
Σημαντικό κομμάτι της ομιλίας, πέρα από τα κλαδικά ζητήματα αφιερώθηκε στο ενδεχόμενο πολέμου και τη στάση των εργατών, γεγονός που έχει ιδιαίτερη σημασία για την περιοχή μας, που είναι στα Ελληνοαλβανικά σύνορα.  Τονίστηκε ότι οι Έλληνες και οι Αλβανοί εργάτες δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν. Δεν θα χύσουν το αίμα τους για τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών.
Το ραντεβού ανανεώθηκε για την Τρίτη 20 Μάρτη στο Συλλαλητήριο που θα γίνει στις 6:30 στο Εργατικό Κέντρο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]