[Eλλάδα]Κραυγή αγωνίας αστυνομικών Λέσβου

Η κατάσταση με την συνεχιζόμενη αθρόα είσοδο “μεταναστών – προσφύγων” από την Τουρκία στη νήσο Μυτιλήνη, έχει χτυπήσει εδώ και πολλούς μήνες κατακόκκινο συναγερμό!
Που δυστυχώς, δεν τον αντιλαμβάνεται ούτε η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ούτε ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της ΕΕ Δημήτρης Αβραμόπουλος! Ή κλείνουν τα μάτια, γιατί επιβάλλεται να μην τον βλέπουν!
Έτσι, μετά τις επανειλημμένες ένστολες διαμαρτυρίες των αστυνομικών στη Λέσβο, μετά τις ανακοινώσεις (σ.σ. Ιανουάριος 2018) πως: “Οι αστυνομικοί δεν μπορούν να περάσουν από ορισμένα σημεία γιατί γίνεται διακίνηση ναρκωτικών και τους διώχνουν Αφγανοί με αιχμηρά αντικείμενα”, έρχεται η νέα κραυγή αγωνίας των αστυνομικών υπαλλήλων Λέσβου, με δελτίο τύπου με ημερομηνία 15 Μαρτίου 2018 και η οποία κρούει ολόκληρη καμπάνα προς την ανύπαρκτη κυβέρνηση των Αθηνών:
«Φτάνει πια! Για άλλο ένα βράδυ το Hot Spot της Μόριας μετατράπηκε σε πεδίο μάχης ανάμεσα σε μετανάστες και αστυνομικούς με μοναδικά θύματα επτά (7) Έλληνες αστυνομικούς τραυματίες που έκαναν φιλότιμα τη δουλειά τους. Οι υποσχέσεις, τα λόγια και οι ωραίες εικόνες περισσεύουν πια! Η κατάσταση είναι και παραμένει πολύ κακή. Είναι ο τραυματισμός επτά (7) συναδέλφων! Αύριο;
Ο πληθυσμός των έξι χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων στο Hot Spot της Μόριας και οι συνθήκες διαβίωσης είναι δεδομένο ότι δημιουργεί ακραίες αντιδράσεις.
Ως πότε θα είναι ο Έλληνας αστυνομικός ο σάκος του μποξ; Από εδώ και πέρα ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του, είτε αστικές, είτε ποινικές.
Η υπομονή μας εξαντλήθηκε!!!»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]