«Συνέλευση συντονισμού εργαζομένων-ανέργων Πρέβεζας»: “Να σταματήσει τώρα κάθε δίωξη του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς και των μελών του!”

Σύμφωνα με τη «Συνέλευση συντονισμού εργαζομένων-ανέργων Πρέβεζας» πραγματοποιήθηκε σuνάντηση και μεταξύ των ζητημάτων που συζήτησε ήταν και οι διώξεις σε βάρος εργαζομένων της πόλης που αγωνίζονται ενάντια στους πλειστηριασμούς. Με αφορμή τη δίωξη και του μέλους της Κωστόγιαννη Ταξιάρχη εξέδωσε τη παρακάτω ανακοίνωση:
Δικαστική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του μέλους της συλλογικότητάς μας Κωστόγιαννη Ταξιάρχη εκπαιδευτικού και μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Πρέβεζας επειδή είχε άκουσον –άκουσον το θράσος να διαδηλώσει με άλλους συμπολίτες μας ενάντια στους πλειστηριασμούς
Η δίωξη αυτή αποτελεί επίθεση ενάντια σ’ όλο το εργατικό-λαϊκό κίνημα!
Είναι μια κίνηση εκφοβισμού απέναντι στο διογκούμενο κίνημα που δεν επιτρέπει σε κυβέρνηση-Ε.Ε.-τραπεζίτες και τα τσιράκια τους, τους μεγαλοσυμβολαιογράφους, να υλοποιήσουν την πολιτική της απελευθέρωσης των πλειστηριασμών και της αρπαγής της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας.
Να είναι σίγουροι όμως ότι δεν θα τα καταφέρουν. Όχι μόνο δεν μας φοβίζουν αλλά μας δυναμώνουν!
Οι αγώνες μας δεν τρομοκρατούνται, δεν ποινικοποιούνται, δεν καταστέλλονται.
ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΟΡΓΗ ΘΑ ΘΕΡΙΣΟΥΝ ΘΥΕΛΛΕΣ
Στις 2 Μάη θα είμαστε έξω από τα δικαστήρια και καλούμε όλο το λαό της πόλης να δώσει την απάντησή του. Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές του κινήματος. Να αποσυρθούν τώρα όλες οι διώξεις.
«συνέλευση συντονισμού εργαζομένων-ανέργων Πρέβεζας»
φωτο Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]