Λύση που θα εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα του Στρατοπέδου Αρτας ζήτησε ο Δήμαρχος απο τον Δ.Βίτσα

Ενημέρωση για τις εξελίξεις στο ΚΕΝ και για Στρατόπεδο Παπακώστα

Στην Αθήνα ο Δήμαρχος  Αρταίων είχε συνάντηση και με τον πρώην –πλέον- αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα (και νυν Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής), από τον οποίο ζήτησε μια ενδελεχή ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι με το Στρατόπεδο Άρτας.

Ο κ. Τσιρογιάννης ζήτησε από τον κ. Βίτσα να υπάρξει μια πολύ καλή ισοδύναμη λύση για την κατάργηση του ΚΕΝ Άρτας, μια λύση που θα εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα του στρατοπέδου και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας. Παράλληλα, συζήτησαν και για την αξιοποίηση του Στρατοπέδου Παπακώστα.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Σωτήριο Τερζούδη και τον Υπαρχηγό και Αρτινό στην καταγωγή Δήμο Αναγνωστάκη.

Μεταξύ άλλων, συζήτησαν τους τρόπους για την καλύτερη συνεργασία στο επίπεδο της Πολιτικής Προστασίας και ιδιαίτερα για την προστασία του Λόφου Περάνθης κατά τους θερινούς μήνες. Παράλληλα, ο Δήμαρχος ζήτησε τη στήριξη του Πυροσβεστικού Σώματος για τη μελέτη του έργου κατασκευής αντιπυρικού δικτύου στο περιαστικό δάσος του Λόφου Περάνθης.

Τέλος, ο Δήμαρχος συμμετείχε στην εκδήλωση για το Ειδικό Σχέδιο Δράσης «Βιώσιμες Πόλεις-Μαθιός Καρλαύτης», που πραγματοποιήθηκε από το Σύλλογο Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων και Ελλήνων Πολεοδόμων Χωροτακτών στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]