ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Η μίσθωση σε συμφέρει!

Συχνή αλλαγή οχήματα, μηδενικό άγχος για το service, την ασφάλεια, αύξηση ρευστότητας κ.ο.κ. είναι μόνο τρεις από τους πολλούς λόγους που κάνουν την μακροχρόνια μίσθωση μια πραγματικά συμφέρουσα επιλογή!Αλλάζει συχνά αυτοκίνητο= συμβαδίζεις με την τεχνολογία
Η τεχνολογία των οχημάτων βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη και σε κάθε καινούργιο μοντέλο αυτοκινήτου προστίθενται λειτουργίες και χαρακτηριστικά που τα βελτιώνουν και κάνουν τη χρήση τους αποτελεσματικότερη.
Εάν αποφασίσεις να μισθώσεις ένα αυτοκίνητο, είσαι σε θέση να συμβαδίζεις με αυτή την πρόοδο καθώς δεν δεσμεύεσαι να οδηγείς το ίδιο αυτοκίνητο για πολλά χρόνια, όπως θα γινόταν στην περίπτωση αγοράς. Αντιθέτως, μπορείς να επιλέγεις ένα διαφορετικό μοντέλο σε κάθε σύναψη ή ανανέωση του συμβολαίου σου.

Δεν σε απασχολούν service, ασφάλεια, έκτακτες βλάβες διότι όλες οι υπηρεσίες συμπεριλαμβάνονται στο μηνιαίο μίσθωμα
Σταματάς αυτόματα να ανησυχείς για το service, τις έκτακτες βλάβες, τα ασφάλιστρα ή οτιδήποτε παρόμοιο χρειάζεται όχι μόνο την προσοχή σου αλλά, πολλές φορές,  και επιπλέον χρήματα.
Όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα, όπως π.χ. τα τέλη κυκλοφορίας, συμπεριλαμβάνονται στο μηνιαίο μίσθωμα του αυτοκινήτου, δίνοντας σου έτσι τη δυνατότητα να αφοσιώνεσαι αποκλειστικά και μόνο στο αντικείμενο εργασίας σου.

Σταμάτα να σε νοιάζει η αξία του οχήματος γιατί δεν το πουλάς, το αλλάζεις κάθε 3 με 5 χρόνια
Η ανάγκη πώλησης του αυτοκινήτου όταν αυτό «παλιώσει» και η όλη χρονοβόρα διαδικασία μέχρι να βρεις υποψήφιο αγοραστή και να το πουλήσεις τελικά σταματά επίσης να σε απασχολεί.
Δεν σε ενδιαφέρει η τρέχουσα τιμή του, πόσα χρήματα θα αποκτήσεις από την πώληση του ή οτιδήποτε παρόμοιο. Όταν κρίνεις ότι ήρθε η ώρα να το αλλάξεις, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να οδηγήσεις μέχρι την αντιπροσωπεία με αυτό που σου έχει δοθεί, να το αφήσεις και να πάρεις ένα καινούργιο.

Στην περίπτωση επαγγελματικού αυτοκινήτου, η μίσθωση βοηθά και την επιχείρηση σου
Πέρα από τα παραπάνω οφέλη, μέσω της μίσθωσης βοηθάς και την επιχείρηση σου με 2 διαφορετικούς τρόπους:
Αυτοκίνητο με χαρακτηριστικά και εξοπλισμό κατάλληλο για το επάγγελμα σου
Η παραγωγικότητα αυξάνεται καθώς χρησιμοποιεί ένα όχημα που περιέχει όλα τα χαρακτηριστικά που εσύ θα επιλέξεις ώστε να καλυφθούν απόλυτα όλες οι επαγγελματικές σου ανάγκες.
Δίνεται ώθηση στην ρευστότητα της επιχείρησης μέσω συμψηφισμού του ΦΠΑ
Το ΦΠΑ που αντιστοιχεί στην επιχείρηση σου, το οποίο αποδίδεις κάθε μήνα συμψηφίζεται με αυτό της μίσθωσης. Με αυτόν τον τρόπο, βελτιώνεται σημαντικά η ρευστότητα της επιχείρησης καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να γλιτώνεις ένα συχνό και σημαντικό έξοδο.

Η LeasePlan σου προσφέρει όλα τα παραπάνω σε ανταγωνιστικές τιμές
Μέσω του εξειδικευμένου προσωπικού, η LeasePlan σου προσφέρει ένα πλήθος επιλογών ώστε να βρεις το αυτοκίνητο που ταιριάζει καλύτερα στη δική σου επαγγελματική λύση, σε πραγματικά χαμηλές τιμές.
Autotriti
Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]