Ιωάννινα..Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ :Περιφερειακή σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο την Παρασκευή

Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων στις την Παρασκευή 16/3 11 πμ.
Αφού μας τσάκισαν τις συντάξεις, κύριες και επικουρικές, τα δώρα, την υγεία, τα κοινωνικά μας δικαιώματα, αφαίρεσαν το ΕΚΑΣ, έρχονται τώρα να εφαρμόσουν τις μειώσεις  της προσωπικής διαφοράς, την περικοπή των οικογενειακών επιδομάτων, τη μείωση του αφορολόγητου με το νόμο 4387/16 (νόμος Κατρούγκαλου), δηλαδή μείον τρεις με τέσσερις συντάξεις το χρόνο ακόμα. Δεν μας χάρισαν τίποτα. Οι συντάξεις μας, η υγεία, τα πάντα είναι πληρωμένα με το αίμα και τη δουλειά μας. Δεν τα χρωστάμε σε καμιά κυβέρνηση, σε κανένα τραπεζίτη, σε κανένα δανειστή. Διεκδικούμε και δεν θα νομιμοποιήσουμε ποτέ στη συνείδησή μας ότι μας έχει αφαιρεθεί.
Εμπιστευθείτε τα ταξικά σωματεία, τις ομοσπονδίες, που σας λένε την αλήθεια. Έχουν ξαμολυθεί όλοι ΜΜΕ, διάφοροι «ειδκοί», μαζί και οι «δικοί» μας του Ενιαίου δικτύου και της ΑΓΣΣΕ για να μας στείλουν οπουδήποτε αλλού εκτός από το μόνο σίγουρο και αποτελεσματικό δρόμο, το δρόμο της οργάνωσης και του αγώνα.
Το επόμενο διάστημα είναι κρίσιμο. Ή θα μας τσακίσουν, θα μας πεθάνουν στην κυριολεξία ή θα σταματήσουμε με τον αγώνα μας την εφαρμογή του νέου σφαγιασμού. Διεκδικούμε: Να καταργηθούν όλοι οι αντεργατικοί, αντιλαϊκοί νόμοι, να ανακεφαλαιοποιηθούν τα ταμεία μας.
Όλοι στην πασσυνταξιουχική σύσκεψη
Παρασκευή 16 Μάρτη στις 11 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]