Πολλά τα προβλήματα στο Δήμο Πρέβεζας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών-

Αυτοψία σε Τοπικές Κοινότητες της Δ.Ε Ζαλόγγου οι οποίες επλήγησαν, από τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών πραγματοποίησε κλιμάκιο μηχανικών του Δήμου Πρέβεζας συνοδεύοντας τον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαΐλη και τον Αντιδήμαρχο Κώστα Ματέρη.
Oι συνεχείς και έντονες βροχοπτώσεις προκάλεσαν έντονα προβλήματα κατολισθήσεων και καθιζήσεων στο οδικό δίκτυο αλλά και σε τεχνικά έργα και σύμφωνα με τον κ.Μπαΐλη αυτή την στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η ακριβής αποτύπωση τους προκειμένου να ζητηθούν οι απαιτούμενες χρηματοδοτήσεις από τα αρμόδια υπουργεία.
Ενδεικτικά να αναφερθεί ότι ζημιές έχουν σημειωθεί μεταξύ άλλων περιοχών σε Μυρσίνη, Εκκλησιές, Βράχο, Λυγιά, Καστροσυκιά κλπ, ενώ αντίστοιχα προβλήματα έχουν καταγραφεί και στη Δ.Ε Λούρου με το πιο έντονο κατολισθητικό φαινόμενο να καταγράφεται στην Τ.Κ Ρεματιάς.
Όπως τόνισε ο κ.Μπαΐλης οι υπηρεσίες του Δήμου καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση αλλά και την οριστική επίλυση των προβλημάτων που άφησαν πίσω τους τα έντονα καιρικά φαινόμενα, τα οποία έπληξαν διαδοχικά την περιοχή του Δήμου Πρέβεζας κατά την φετινή χειμερινή περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]