Στον Δήμαρχο Πρέβεζας ο νέος Διοικητής Π.Υ Ηπείρου Ευθύμιος Γεωργακόπουλος

Τον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαΐλη επισκέφθηκε σήμερα ο νέος Διοικητής Π.Υ Ηπείρου Αρχιπύραρχος Ευθύμιος Γεωργακόπουλος συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Π.Υ Πρέβεζας Θεόδωρο Βαρδή.
Ο κ. Μπαΐλης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ.Γεωργακόπουλο– ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα καθήκοντα στην Ήπειρο -έχοντας προηγούμενα ηγηθεί για τρία χρόνια των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ιονίων Νήσων- υπογραμμίζοντας το σπουδαίο έργο που επιτελούν οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου αλλά καθόλη τη διάρκεια του έτους, αντιμετωπίζοντας εκτός από τις πυρκαγιές και ακραία καιρικά φαινόμενα.
Οι κύριοι Μπαΐλης, Γεωργακόπουλος και Βαρδής συζήτησαν τα σημεία εκείνα στα οποία πρέπει να επικεντρωθεί η προσοχή ενόψει της επικείμενης έναρξης της θερινής περιόδου (καθαρισμοί βλάστησης, διανοίξεις αντιπυρικών ζωνών, έλεγχοι υδροστομίων κλπ), ενώ κοινή ήταν η διαπίστωση ότι με την κατάλληλη προετοιμασία αλλά και την συνεργασία των υπηρεσιών θα επιτευχθούν και φέτος τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]