ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Ιωάννινα:Βιβλιοπαρουσίαση Γινάτι, Ο σοφός της λίμνης του Γιάννη Καλπούζου

Πέμπτη 22  Μαρτίου. 8:30 μ.μ.
Βιβλιοπαρουσίαση
Γινάτι, Ο σοφός της λίμνης του Γιάννη Καλπούζου

Ο Δήμος Ιωαννιτών, το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, τα Αρσάκεια Σχολεία Ιωαννίνων, η Χ.Ε.ν. Ιωαννίνων, η Αδελφότητα Ποντίων και Μικρασιατών Ηπείρου, το βιβλιοπωλείο Μάντζιος και οι εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Γιάννη Καλπούζου, Γινάτι, Ο σοφός της λίμνης, στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο φιλόλογος και διευθυντής του Αρσακείου λυκείου, Παύλος Μαυρόγιαννης, η φιλόλογος και Γραμματέας της Χ.Ε.ν. Ιωαννίνων, Σταυρούλα
Χαϊδεμενάκου, και ο συγγραφέας, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσουν η αφηγήτρια Δώρα τάτση καθώς και η Κατερίνα Σπυρίδων και ο Χρήστος Ιωαννίδης, μέλη της θεατρικής ομάδας της Αδελφότητας Ποντίων και Μικρασιατών Ηπείρου.
Συμμετέχουν στο μουσικό μέρος οι:
Γιώργος Μπέλλος (κλαρίνο), Σοφία Εξάρχου (τραγούδι), Βασίλης Αβραάμ (βιολί), Κώστας Μπέλλος (λαούτο), Αντώνης τζιάσιος (ντέφι).
Την εκδήλωση συντονίζει ο δημοσιογράφος Μίλτος Γήτας.
Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Κ. Μπέγκας, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Γεώργιος Καψάλης, ο πρόεδρος του Πνευματικού
Κέντρου, Κωνσταντίνος Γκόγκος, και η πρόεδρος της Χ.Ε.Ν. Ιωαννίνων, Πόπη Στεφανίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]