Ιατρική Πανεπ.Ιωαννίνων:Βραβείο διδασκαλίας στην καθηγήτρια Ακτινολογίας Μαρία Αργυροπούλου

Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι απενεμήθη στην κα Μαρία Αργυροπούλου, Καθηγήτρια Ακτινολογίας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων το β
ραβείο διδασκαλίας «Teaching Award 2017» από το «Ευρωπαϊκό Σχολείο Ακτινολογίας» (European School of Radiology – E.S.O.R.), στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Ακτινολογίας (European Congress o Radiology – E.C.R.), το οποίο διεξήχθη στην Βιέννη από την 27/2 έως και την 4/3/2018.
Το εν λόγω βραβείο απονέμεται στους διδάσκοντες στο Ευρωπαϊκό Σχολείο Ακτινολογίας που προκρίνονται μετά από την αξιολόγηση – βαθμολόγηση από εκπαιδευόμενους ειδικευόμενους ή και ειδικευμένους Ιατρούς Ακτινολόγους  του E.S.O.R. (2.500 στον αριθμό), και αποτελεί την ύψιστη διάκριση αναγνώρισης του επιτελούμενου εκπαιδευτικού έργου στο πλαίσιο του Σχολείου αυτού.
Η διάκριση αυτή αντανακλά την υψηλή ποιότητα του εκπαιδευτικού έργου που επιτελείται στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, και πιο συγκεκριμένα αφορά στο Πανεπιστημιακό Εργαστήριο Ακτινολογίας, το οποίο μάλιστα αποτελεί Ευρωπαϊκό Κέντρο Αναφοράς στην εκπαίδευση στην Νευαροακτινολογία και την Παιδοακτινολογία – το μοναδικό την Ελλάδα – προσελκύοντας υποτρόφους του E.S.O.R. για μετεκπαίδευση τόσο από χώρες της Ευρώπης, όσο και από άλλα περιοχές του κόσμου.
Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια και εύχονται ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]