ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κ. Μητσοτάκης αποδεικνύει ότι είναι εθνικά επικίνδυνος

"Εθνικά επικίνδυνο" χαρακτηρίζει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κ. Μητσοτάκης σε σκληρή ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από την εμμονή του κ. Σταμάτη στις προκλητικές δηλώσεις του ότι "πιστεύει περισσότερο τον Ερντογάν από τον Πρωθυπουργό.Η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει:

«Το πρόβλημα για τη ΝΔ δεν είναι ότι ο κ. Σταμάτης επιμένει στις προκλητικές του δηλώσεις. Το πρόβλημα είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κρύβεται και να μην παίρνει θέση, αφήνοντας τα στελέχη του να επιδίδονται πότε σε ακροδεξιά, πότε σε ρατσιστικά και πότε σε  αντεθνικά παραληρήματα, τυφλωμένοι από τον πανικό τους για το σκάνδαλο Novartis.

Με τη στάση του αυτή, όμως, δυστυχώς για τη χώρα και τις διπλωματικές προσπάθειες για την επιστροφή των δυο αξιωματικών μας, ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύει ότι είναι εθνικά επικίνδυνος.»

«Η σημερινή δήλωση του βουλευτή της ΝΔ, Δ. Σταμάτη, στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι ξεπερνά κάθε όριο τυχοδιωκτικής και επικίνδυνης συμπεριφοράς στα εθνικά θέματα», τόνισε σε προηγούμενη ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας ότι ο Δ.Σταματης  έφτασε να πει ότι πιστεύει περισσότερο τον Ερντογάν από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]