Ιωάννινα:Καινούργια κερκίδα στο γήπεδο της Λιμνοπούλας

Σε μια μεγάλη παρέμβαση προχώρησε η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, η οποία συμπληρώνει το έργο της ανακατασκευής του ποδοσφαιρικού γηπέδου της Λιμνοπούλας. Η κερκίδα 250 θέσεων είναι έτοιμη.

Παρότι το έργο δεν αποτελούσε κεντρική προτεραιότητα, μετά από την απορρόφηση μεγάλου ποσού από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) από το ΠΕΑΚΙ για την ανακατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου Λιμνοπούλας και του ταρτάν του ΕΣΙ «Ζωσιμάδες», η Ε.Δ. κατάφερε, χάρη στη χρηστή οικονομική διαχείριση, να ολοκληρώσει την παρέμβαση.

 Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκε σύγχρονη μεταλλική κερκίδα 250 θέσεων, με πλαστικά καθίσματα πλάτης.

Μετά την πλήρη ανακατασκευή των αποδυτηρίων και τη νέα προσθήκη στο γήπεδο, έργα που έγιναν με ιδίους πόρους του ΠΕΑΚΙ, η ΕΔ δηλώνει πως θα προχωρήσει και σε επιπλέον ανταποδοτικά έργα προς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Κάθε συνεισφορά των ερασιτεχνικών σωματείων προς την εγκατάσταση θα επιστρέφει πολλαπλάσια προς όφελος του αθλήματος.

Οι ανάγκες των αθλουμένων και του φίλαθλου κόσμου δεν μπορούν να περιμένουν και η Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ δηλώνει πως είναι έτοιμη να προχωρήσει σε μεγαλύτερες ακόμη παρεμβάσεις με δικούς της πόρους.

Επίσης, η Ε.Δ. εξετάζει και νέες ελαφρύνσεις για το άθλημα από τη νέα σεζόν με σκοπό να ενισχυθεί το υγιές κομμάτι του ελληνικού ποδοσφαίρου, το ερασιτεχνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]