Συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου αύριο – Διαψεύδονται τα περί κρίσης στις σχέσεις τους

Συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένο, θα έχει αύριο, Τρίτη, ο πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας, στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να εξετάσουν τις περαιτέρω ενέργειες της χώρας για το θέμα των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που παραμένουν φυλακισμένοι στην Ανδριανούπολη στην Τουρκία.

Την ίδια ώρα από την κυβέρνηση διαψεύδουν κατηγορηματικά τα περί κρίσης στις σχέσεις του κ. Τσίπρα με τον κ. Καμμένο. Ο υπουργός κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στον Σκάι, είπε ότι ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, και χαρακτήρισε «άριστες» τις σχέσεις τους, διαψεύδοντας τα περί ρήξης.

Σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα για κρίση στις σχέσεις των δυο κυβερνητικών εταίρων με αφορμή και την αυριανή συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για «ευσεβείς πόθους της ΝΔ και του φιλικού προς αυτή Τύπου».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς επανέλαβε ότι η ελληνική πλευρά αναμένει το κατηγορητήριο του εισαγγελέα, εκφράζοντας την εκτίμηση τι η Τουρκία δεν θα το τραβήξει περισσότερο.





Διάψευση της «κρίσης» και από τον Γ. Κατρούγκαλο

Τα περί κρίσης στις σχέσεις μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων διέψευσε νωρίτερα και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος. «Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται» σχολίασε σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM» και πρόσθεσε: «Από την αρχή της θητείας μας αυτό είναι το μόνιμο μότο αυτών που πιστεύουν ότι η κυβέρνηση δεν θα εξαντλήσει την τετραετία».

«Προφανώς δεν έχουμε τις ίδιες απόψεις με τους ΑΝΕΛ -είμαστε ένα κόμμα της Αριστεράς, είναι ένα κόμμα πατριωτικό συντηρητικό- παρόλα αυτά ενωνόμαστε ακόμη -και δεν πρόκειται αυτή η ενότητα να διαρραγεί- από τον κοινό σκοπό να απαλλαγούμε από τα μνημόνια και να αντιμετωπίσουμε τη διαπλοκή» είπε για να καταλήξει: «Αυτός ήταν ο λόγος που συνεργαστήκαμε με τους ΑΝΕΛ, παραμένει ενεργός, έχουμε πολλές μάχες να δώσουμε ακόμη και θα τις δώσουμε μαζί».





Ν. Παππάς: Καμία συνάντηση με Τσίπρα-Καμμένο

Με ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Ν. Παππάς, διέψευσε και αυτός από την πλευρά του τα δημοσιεύματα περί κρίσης, αναφερόμενος συγκεκριμένα σε σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», που εμφανίζει τον ίδιο, τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να συναντήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο σπίτι του τελευταίου. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η συνάντηση των τριών ανδρών εξελίχθηκε σε σύγκρουση, με αφορμή τις διαπραγματεύσεις με την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας.

«Κατά φαντασίαν συνάντηση από τον κατά φαντασίαν ‘Φιλελεύθερο’ του κ. Μητσοτάκη. Τα μόνα ‘εκρηκτικά ραντεβού’ που απασχολούν αυτή την περίοδο την κοινή γνώμη είναι αυτά της Novartis με τα στελέχη της ΝΔ», σχολίασε στο twitter ο κ. Παππάς.





★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]