"Τρέχει" η υλοποίηση του προγράμματος Διαχείρισης Απορριμμάτων από την Περιφέρεια Ηπείρου


Τον Σεπτέμβριο του 2018 η δοκιμαστική λειτουργία της Μονάδας ΑΣΑ

Την επιτάχυνση των διαδικασιών για την λειτουργία των σταθμών μεταφόρτωσης απορριμμάτων στον σωστό χρόνο και με τον ενδεδειγμένο τρόπο, ώστε τα παραγόμενα σύμμεικτα απορρίμματα των πολιτών της Ηπείρου να οδηγούνται με ασφάλεια και το μικρότερο δυνατό κόστος στην Εγκατάσταση Επεξεργασίας Αστικών Στερεών Αποβλήτων Περιφέρειας Ηπείρου ζητά με επιστολή της προς τους Δήμους και κάθε άλλη αρμόδια αρχή η Αντιπεριφερειάρχης Ιωαννίνων Τατιάννα Καλογιάννη.
Όπως αναφέρει η κ.Καλογιάννη, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα κατασκευής της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων το οποίο μέχρι σήμερα τηρείται απαρέγκλιτα, η δοκιμαστική λειτουργία της μονάδας θα διαρκέσει από το τέλος Σεπτεμβρίου του 2018 μέχρι τις 22 Ιανουαρίου 2019.
Κατά την περίοδο αυτή η εγκατάσταση θα έχει την δυνατότητα να δέχεται προς επεξεργασία τα απορρίμματα των Δήμων της Ηπείρου ενώ για την αποκόμιση αξιόπιστων συμπερασμάτων κρίνεται σκόπιμο οι εισερχόμενες ποσότητες στη μονάδα να προσεγγίζουν την μέγιστη ονομαστική ισχύ και την δυναμικότητά της.
Παράλληλα μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου 2018 αναμένεται να παραδοθούν σταδιακά από τους αναδόχους προς λειτουργία, οι Σταθμοί Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων της Περιφέρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]