Βραβείο στον Δήμο Ηγουμενίτσας και στη ΔΕΥΑΗ

Βραβείο στον Δήμο Ηγουμενίτσας και στην ΔΕΥΑΗ για το Έργο της Αποχέτευσης Συβότων, Πλαταριάς, Πέρδικας και Αρίλλα
Για το έργο με τίτλο «Έργα Συλλογής, Μεταφοράς, Επεξεργασίας και Διάθεσης λυμάτων για την εξυπηρέτηση των οικισμών Συβότων, Πλαταριάς, Πέρδικας και Αρίλλα Δήμου Ηγουμενίτσας» βραβεύτηκε στην 2η Διεθνή Έκθεση «Verde.tec» (2-4 Μαρτίου 2018) στην Αθήνα, ο Δήμος Ηγουμενίτσας και η ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας.
Η Επιστημονική Επιτροπή για τα Βραβεία «Best practices των ΟΤΑ για τις Τεχνολογίες Περιβάλλοντος», ομόφωνα αποφάσισε την απονομή του Βραβείου Αποχέτευσης και Επεξεργασίας Λυμάτων, το οποίο παρέλαβε για τον Δήμο Ηγουμενίτσας, ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Λώλος.
Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας με αφορμή τη βράβευση δήλωσε:
«Αποτελεί ταυτόχρονα χαρά, αλλά και ευθύνη για μένα, ως Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, η αναγνώριση της αξίας και της σπουδαιότητας των κατασκευαστικών έργων που γίνονται στην περιοχή του Δήμου Ηγουμενίτσας. Πρόκειται για το μεγαλύτερο εν εξελίξει έργο αποχέτευσης στην Ελλάδα που θα προστατεύσει τις ιδιαίτερου φυσικού κάλλους περιοχές του παραλιακού μας μετώπου καιτο θαλάσσιο περιβάλλον, αναβαθμίζοντας παράλληλα τη ζωή των δημοτών μας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο αυτό υλοποιείται χάρη στην αγαστή συνεργασία μεταξύ Δήμου Ηγουμενίτσας, ΔΕΥΑΗ και Περιφέρειας Ηπείρου».
Μετά την ανακοίνωση της βράβευσης ο Αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ κ. Σωτήριος Μήτσης δήλωσε τα εξής:
«Η σημερινή βράβευση επικυρώνει την σπουδαιότητα αυτού του αναπτυξιακού έργου που υλοποιεί η ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας. Αποτελεί το μεγαλύτερο έργο αποχέτευσης που δημοπρατήθηκε το 2016 με ιδιαίτερη περιβαλλοντική σημασία τόσο για το παραλιακό – τουριστικό τόξο του Δήμου Ηγουμενίτσας όσο και για ολόκληρη την περιοχή του Ιονίου.
Η ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας ανταποκρινόμενη στις ανάγκες δημοτών και επισκεπτών συνεχίζει την πορεία της προς τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των υπηρεσιών της, κατασκευάζοντας έργα πνοής για τον τόπο μας».
Η παρουσίαση του Έργου κατά τη διάρκεια της Έκθεσης έγινε από τον Επιστημονικό Συνεργάτη του Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Γεώργιο Ντάνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]