ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Άνοδος του υδράργυρου σε όλη τη χώρα

Ηλιοφάνεια με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις και περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας σε ολόκληρη τη χώρα, περιμένουμε την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018. Νωρίς...
το πρωί και αργά το βράδυ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 17 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 20, στην Κεντρική Ελλάδα από 5 έως 21 βαθμούς, στην Ήπειρο από 6 έως 19, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 7 έως 22 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 23 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις. Νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και ενδέχεται να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερες.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς και στο Βόρειο Ιόνιο μέτριοι 5 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο θα επικρατήσουν δυτικοί νοτιοδυτικοί άνεμοι εντάσεων 4 με 5 μποφόρ.
via
Πηγή: meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]