ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Μάρτιος Με Γεμάτη Ατζέντα Για Το Θέατρο Έκφραση!

Μάρτιος με γεμάτη ατζέντα
για το Θέατρο Έκφραση!
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παραστάσεις για όλα
 τα γούστα, μουσική, εργαστήρια κ.α.

Παραστάσεις για ενήλικες αλλά και για παιδιά, βραδιές stand up comedy με πολύ γνωστούς ηθοποιούς, θεατρικά εργαστήρια, μουσικά θεάματα, ξένες και δικές του παραγωγές θα φιλοξενήσει το Θέατρο Έκφραση μέσα στον Μάρτιο, έναν μήνα με πολύ πλούσια και άκρως ενδιαφέρουσα καλλιτεχνική ατζέντα!
Το πρόγραμμα ξεκινάει με το δεύτερο τετραήμερο παραστάσεων (2 – 3 – 4 – 5 Μαρτίου) του βραβευμένου έργου του Σάκη Σερέφα «Θα σε πάρει ο δρόμος» σε σκηνοθεσία Γεωργίας Διακοπούλου, το οποίο αγκαλιάστηκε ήδη θερμά από το θεατρόφιλο κοινό της πόλης. Πρόκειται για μία παράσταση με χιούμορ, τρυφερότητα, μυστήριο, αμεσότητα κι αγάπη για «τη ζωή όπως είναι στ’ αλήθεια». Ώρα έναρξης 21.15. Τα εισιτήρια κοστίζουν 8 ευρώ στην προπώληση (στα βιβλιοπωλεία Χαρτέξ και Αναγνώστης) και 10 ευρώ στο ταμείο.
* Την Πέμπτη, 8 Μαρτίου το ανατρεπτικό μουσικό ντουέτο των Opera Chaotique θα παρουσιάσει τη νέα του παράσταση με τίτλο «Γυναίκες που άλλαξαν τον κόσμο», αφιερωμένη σε όλες τις κυρίες, όχι μόνο τις επώνυμες αλλά κι εκείνες της διπλανής πόρτας! Πρόκειται για τους Γιώργο Τζιουβάρα (Tenorman): Φωνή, Αφήγηση, Πιάνο και Χρήστο Κουτσογιάννη (Voodoo Drummer): Ντραμς.
*Το διήμερο 10 και 11 Μαρτίου ο Γιώργος Χατζηπαύλου επιστρέφει στο Θέατρο Έκφραση με την πολύ επιτυχημένη τρίτη σόλο παράσταση Stand up comedy «Σχεδόν Σαράντα». Ο χαρισματικός κωμικός αναλύει με χιούμορ όλα τα στάδια στη ζωή ενός άντρα αλλά και τη σχέση του με το άλλο φύλο!
*Την Κυριακή, 11 Μαρτίου, ο Γιώργος Χατζηπαύλου παρουσιάζει στην Έκφραση ένα Comedy Club – εργαστήριο για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών. Οι μικροί θεατές παρακολουθούν επί σκηνής θέματα που αφορούν τη ζωή τους: από τη σχέση τους με τους γονείς, το σχολείο και τους φίλους τους, μέχρι τα χόμπι και το μέλλον.
*Το διήμερο 12 – 13 Μαρτίου η ομάδα Fly Theater επιστρέφει στην Έκφραση για δύο ακόμα παραστάσεις με τη μεγάλη της επιτυχία «Frida κι άλλο», η οποία αφηγείται με έναν τρόπο… εναλλακτικό τη ζωή της διάσημης Μεξικάνας ζωγράφου Φρίντα Κάλο.
*Από τις 14 έως τις 18 Μαρτίου παρουσιάζεται για πέντε ακόμα παραστάσεις το έργο του Σάκη Σερέφα «Θα σε πάρει ο δρόμος». Ώρα έναρξης 21.15.
*Το διήμερο 19 – 20 Μαρτίου στη σκηνή της Έκφρασης ανεβαίνει ο δημοφιλής ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για να ερμηνεύσει τον θεατρικό μονόλογο του Μάνου Ελευθερίου «Ο πατέρας του Άμλετ», σε σκηνοθεσία Θοδωρή Γκόνη. Πρόκειται ουσιαστικά για μία αναμέτρηση με τον θάνατο, με αυτά που έγιναν, έναν απολογισμό ζωής.
*Στις 24 – 25 – 26 Μαρτίου σειρά έχει η επιτυχημένη παράσταση «Εξόριστοι εις τας Αθήνας» σε σκηνοθεσία Ορέστη Τάτση, η οποία αποτυπώνει με σαρκαστικό και κωμικό τρόπο το υπαρξιακό και βιοποριστικό αδιέξοδο ενός ζευγαριού. Παίζουν οι Ναταλία Στυλιανού και Στάθης Κόκκορης.
* Ο μήνας κλείνει με τους This Famous Tiny Circus theater group, οι οποίοι θα παρουσιάσουν το διήμερο 30 – 31 Μαρτίου το έργο της Λένας Κιτσοπούλου με τίτλο «ο καραφλομπέκατσος και η Σπυριδούλα». Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Κωνσταντίνος Μάρκελλος, ενώ πρωταγωνιστούν ο Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης και η Ελένη Στεργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]