Ένας ακόμη μήνας έντονης δραστηριότητας για το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών Π.Κ. Δήμου Ιωαννιτών

Ένας ακόμη μήνας έντονης δραστηριότητας για το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών Π.Κ. Δήμου Ιωαννιτών





Ένας ακόμη δημιουργικός μήνας ήταν ο Φεβρουάριος για το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών με διοργανώσεις, παραστάσεις και παρουσίες σε διεθνές και τοπικό επίπεδο. Σε αυτές συμμετείχαν χορευτές του κάθε ηλικίας, ενώ συνεχίστηκε η συνεργασία με πλήθος συλλόγων του Δήμου.

Πιο συγκεκριμένα:

Από 22 - 25 Φεβρουαρίου 2018, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, συμμετείχε σε διάφορες δράσεις στο πλαίσιοτης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού IFT Βελιγραδίου, που σκοπό είχαν την προβολή της Ηπείρου και όπου η Ελλάδα ήταν η τιμώμενη χώρα.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν από την Υπουργό Τουρισμού της Ελλάδας, κα Έλενα Κουντουρά, η οποία επισκέφτηκε το Περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, συνοδευόμενη από τον Υπουργό Τουρισμού της Σερβίας, κ. Ljiajic, εκθείασε τις ομορφιές της Ηπείρου, φωτογραφήθηκε με το Συγκρότημα και προς έκπληξη όλων χόρεψε μαζί τους, μετά τη συνέντευξή της στην Ελληνική Τηλεόραση, την οποία έδωσε μπροστά στο Περίπτερο της Ηπείρου. 

Της διεθνούς παρουσίας προηγήθηκε η διοργάνωση της εκδήλωσης «Καρναβάλι στα Γιάννενα», στις 17/2 , στην κεντρική πλατεία Ιωαννίνων με τη συμμετοχή συλλόγων της παλιάς πόλης των Ιωαννίνων (Λούτσα, Λακκώματα, Καραβατιά - 2ο ΚΑΠΗ, Πλάτανος), η παρέλαση στα Ελευθέρια των Ιωαννίνων ενώπιον του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας στις 21/2 και η παρουσία κατά την άφιξη του πρώτου κυπριακού αεροσκάφους, που εγκαινίασε τη νέα απευθείας πτήση από την Κύπρο στα Ιωάννινα στις 16/2.

Η πολυσχιδής δράση του Συγκροτήματος συνεχίζεται στις 18 Μαρτίου με το 2ο Φεστιβάλ Παιδικών παραδοσιακών Συγκροτημάτων Δήμου Ιωαννιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]