Ιωάννινα:Η αυτοκτονία Αφγανού πρόσφυγα και η καταγγελία που τον βάρυνε ..

Σε 22χρονο   πρόσφυγα  υπήκοο Αφγανιστάν ανήκει η σορός άνδρα που βρέθηκε   απαγχονισμένος βραδινές ώρες χθες  σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στον Κατσικά ,σε κοντινή απόσταση απο τον  προσφυγικό καταυλισμό ,όπου διέμενε .
 Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ο  ιατροδικαστής κ.Θεόδωρος Βουγιουκλάκης .
Οι   άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας Ιωαννίνων, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν  μέχρι στιγμής στη διάθεσή τους για την εν λόγω υπόθεση   "βλέπουν" αυτοκτονία  του 22χρονου  πρόσφυγα ,με  το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας να απομακρύνεται, όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί .
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά πριν απο λίγες μέρες 45χρονη  γυναίκα πρόσφυγας που διαμένει στο hot spot του Κατσικά ,κατήγγειλε στις Αρχές πως ο αυτόχειρας την είχε εξαναγκάσει σε σεξουαλική συνεύρεση ενάντια στη θέλησή της .
Αμεση υπήρξε η κινητοποίηση των Αστυνομικών Αρχών για τη διερεύνηση της υπόθεσης   με τους αστυνομικούς να προσπαθούν  να επιβεβαιώσουν  το κατά πόσο  ανταποκρίνονται   στην πραγματικότητα τα όσα κατήγγειλε η πρόσφυγας.
Σημειώνεται ότι η καταγγελία  έγινε   απο την 45χρονη μια εβδομάδα  μετά , με τον φερόμενο ως δράστη να μη συλλαμβάνεται λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου ,εις βάρος του  ωστόσο σχηματίστηκε δικογραφία που έφτασε στο εισαγγελικό γραφείο .
Σήμερα ο 22χρονος  φερόμενος ως δράστης βίαιου εξαναγκασμού   σε γενετήσια πράξη  της  γυναίκας που διέμενε στον προσφυγικό καταυλισμό ,επρόκειτο να περάσει το κατώφλι  του   γραφείου του ανακριτή ,με τον ίδιο    να επιλέγει  να   βάλει τέλος τη ζωή του...
Το χθεσινό συμβάν  προκάλεσε  μεγάλη αναστάτωση στους πρόσφυγες που διαμένουν  στον καταυλισμό του Κατσικά μετά την επαναλειτουργία  του τους τελευταίους μήνες ,ενώ ο υπεύθυνος της Δομής αναζητά λύση στη δύσκολη και σύνθετη υπόθεση της ταφής του 22χρονου αυτόχειρα ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]