Εντυπωσιακή η συμμετοχή των μαθητών στο κάλεσμα του Δήμου Πωγωνίου για συλλογή πλαστικών καπακιών !

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των μαθητών στο κάλεσμα του Δήμου Πωγωνίου για συλλογή πλαστικών καπακιών για καλό σκοπό.
Οι μαθητές δραστηριοποιήθηκαν με συγκινητικό τρόπο και κατάφεραν να συγκεντρώσουν μεγάλο αριθμό καπακιών που παραδόθηκαν χθες στην ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων.
Η συγκέντρωση έγινε από τη σχολική επιτροπή Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου και τα καπάκια παραδόθηκαν από τον Πρόεδρο και εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο σε θέματα παιδείας και πολιτισμού κ. Αναστάσιο Γιούνη.
Η ΕΛΕΠΑΠ, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου, προωθεί τα καπάκια για ανακύκλωση λαμβάνοντας ένα οικονομικό αντίτιμο που χρησιμοποιείται για τις ανάγκες της δομής.
Με τη συλλογή των καπακιών, ταυτίζεται ο σημαντικός περιβαλλοντικός στόχος της ανακύκλωσης με μία σπουδαία κοινωνική πράξη και οι μαθητές γίνονται αρωγοί σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία.
Ο Πρόεδρος των σχολικών επιτροπών μετέφερε στην Πρόεδρο της ΕΛΕΠΑΠ κ. Νατάσα Μπέγκα το μήνυμα στήριξης των μαθητών και επεσήμανε ότι ο Δήμος Πωγωνίου είναι δίπλα στην ΕΛΕΠΑΠ. «Αναγνωρίζουμε το σημαντικό έργο που επιτελεί η ΕΛΕΠΑΠ και θεωρούμε χρέος μας να στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια με κάθε τρόπο. Η συλλογή καπακιών θα συνεχιστεί και καλούμε και όλους τους δημότες να συμβάλλουν στη συγκέντρωσή τους» τόνισε ο κ. Γιούνης. Από την πλευρά της η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ κ. Νατάσα Μπέγκα, ευχαρίστησε τον κ. Γιούνη για την προσφορά και χαρακτήρισε συγκινητική τη στάση των μαθητών του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]