Ιωάννινα:Οδεύει προς δημοπράτηση το νηπιαγωγείο στους πρώην στρατιωτικούς φούρνους

Το δρόμο της δημοπράτησης παίρνει η κατασκευή νέου νηπιαγωγείου στο Δήμο Ιωαννιτών, δυναμικότητας 50 νηπίων, στο οικόπεδο των «πρώην στρατιωτικών αρτοποιείων Ιωαννίνων».
Η Οικονομική επιτροπή που συνεδρίασε σήμερα ενέκρινε τους όρους δημοπράτησης για το έργο που αφορά την ανέγερση κτιρίου επιφάνειας 654,
84 μ2, διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου επιφάνειας 367,14 μ2, καθώς και την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού για την πλήρη λειτουργία του νηπιαγωγείου, συνολικού προϋπολογισμού 1,95 εκ. ευρώ
Το συγκεκριμένο έργο είχε ενταχθεί για χρηματοδότηση στο ΕΣΠΑ και ειδικότερα στο Ε.Π. «Ήπειρος 2014-2020» και στον άξονα προτεραιότητας «Ενίσχυση υποδομών εκπαίδευσης, υγείας και πρόνοιας».
Είχε προηγηθεί η ολοκλήρωση της διαδικασίας παραχώρησης του οικοπέδου στο Δήμο Ιωαννιτών από το Ταμείο Εθνικής Άμυνας (ΤΕΘΑ) καθώς και η μελέτη της κατασκευής ενός πρότυπου νηπιαγωγείου που θα μπορέσει να ανταποκριθεί σε ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας.

Αγορά νέων μηχανημάτων έργων
Στην ίδια συνεδρίαση εγκρίθηκαν και οι όροι δημοπράτησης για την προμήθεια μηχανημάτων έργων στο εργοτάξιο, συνολικού προϋπολογισμού 250.000 ευρώ. Πρόκειται για μια κίνηση η οποία θα αναβαθμίσει σημαντικά τον εξοπλισμό του εργοταξίου ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις είναι απαρχαιωμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]