ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Βραβεύτηκαν αστυνομικοί για τη σύλληψη κακοποιού με χειροβομβίδα στον κόμβο Πεδινής

Απονομή του μεταλλίου « Αστυνομικός Σταυρός » σε Υπαστυνόμο και Αρχιφύλακες της Ελληνικής Αστυνομίας
Η βράβευση πραγματοποιήθηκε για εξαίρετη δραστηριότητα που επέδειξαν, κατά τη διάρκεια των καθηκόντων τους
Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα ( 13 Μαρτίου 2018 ) το πρωί, στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, απονεμήθηκε το μετάλλιο «Αστυνομικός Σταυρός» και αντίστοιχο δίπλωμα, σε Υπαστυνόμο Α΄ και δύο Αρχιφύλακες της Ελληνικής Αστυνομίας, για δραστηριότητα την οποία επέδειξαν κατά τη διάρκεια των καθηκόντων τους, που συνιστά εξαίρετη πράξη.
Η βράβευση πραγματοποιήθηκε από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου, Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα, ο οποίος και επέδωσε στους βραβευθέντες Τιμητικό Δίπλωμα και το Μετάλλιο «Αστυνομικός Σταυρός».
Υπενθυμίζεται ότι, η απονομή του Αστυνομικού Σταυρού πραγματοποιήθηκε μετά την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος και αφορά τη σύλληψη επικίνδυνου κακοποιού, την 12-05-2013, στον κόμβο της Πεδινής Ιωαννίνων, αφαιρώντας από τα χέρια του απασφαλισμένη χειροβομβίδα.
Στην τελετή βράβευσης παρέστησαν ο Διευθυντής Αστυνομίας Ιωαννίνων, Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Βασιλάκος, αξιωματικοί και προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων και των ενώσεων αποστράτων καθώς και συγγενείς και φίλοι των τιμηθέντων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]