Συνάντηση Δικτύωσης Ενημέρωσης Προνοιακών Δομών του Δήμου Ηγουμενίτσας με Προέδρους – Εκπροσώπους Κοινοτήτων του Δήμου

Συνάντηση Δικτύωσης Ενημέρωσης Προνοιακών Δομών του Δήμου Ηγουμενίτσας με Προέδρους – Εκπροσώπους  Κοινοτήτων του Δήμου
Συνάντηση δικτύωσης – ενημέρωσης  των νέων κοινωνικών δομών του Δήμου Ηγουμενίτσας (Κέντρο Κοινότητας – Κοινωνικό Παντοπωλείο – Κοινωνικό Φαρμακείο) πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:00 στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Στη συνάντηση είχε προσκληθεί το σύνολο των Προέδρων –Εκπροσώπων του Δήμου. Παρέστησαν οι κάτωθι:Γεωργίου Παναγιώτης εκπρόσωπος Κορύτιανης, Δήμου Κωνσταντίνος εκπρόσωπος Αγ. Βλασίου, Κομίνης Θωμάς Πρόεδρος Φασκομηλιάς, Κουμπής Θεόδωρος εκπρόσωπος Δράμεσης, Μπλέτσας Γεώργιος εκπρόσωπος Δρίμιτσας, Ντάσκας Αριστείδης εκπρόσωπος Γεροπλατάνου, Σπυρίδης Θωμάς Πρόεδρος Μαυρουδίου, Τσούτσης Θωμάς Πρόεδρος Καστριού, Φίλος Θεόδωρος εκπρόσωπος Μεσοβουνίου, Χρυσικόπουλος Βασίλειος Πρόεδρος Λαδοχωρίου.
Την συνάντηση συντόνισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτριος Πάκος, ενώ σε αυτήν παρευρέθηκαν ο Επιστημονικός Συνεργάτης του Δημάρχου κ. Γεώργιος Ντάνης και οι εργαζόμενοι του Κέντρου Κοινότητας, Κοινωνικού Παντοπωλείου και Κοινωνικού Φαρμακείου.
Αρχικά έγινε ξενάγηση στους χώρους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Φαρμακείου και ακολούθησε λεπτομερής ενημέρωση του τρόπου λειτουργίας των παραπάνω δομών, με ιδιαίτερη έμφαση στον διαφανή και δίκαιο τρόπο εξυπηρέτησης των ωφελούμενων (αξιολόγηση αιτήσεων – ηλεκτρονικό σύστημα). Οι πρόεδροι ενημερώθηκαν διεξοδικά για τον τρόπο που μπορούν και οι ίδιοι να συμβάλουν στην εξυπηρέτηση των δημοτών της περιοχής αρμοδιότητάς τους, έτσι ώστε να μην υπάρξει κανείς πολίτης σε καμία Δημοτική ή Τοπική Κοινότητα που να στερείται των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Ο Δήμος Ηγουμενίτσας θα συνεχίσει την προσπάθεια ενημέρωσης και άλλων δομών που ήδη λειτουργούν  (π.χ. ΚΕΠ Υγείας), αλλά και Δομών που προτίθεται να υλοποιήσει άμεσα.
ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
Αγίων Αποστόλων 43, Τ.Κ. 46100 Ηγουμενίτσα
Τηλ.:2665028140, Φαξ:2665026886
E-mail: kentrokoinotitas_igoumenitsas@1345.syzefxis.gov.gr
Facebook: www.facebook.com/kkIgoumenitsas
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
Κτήριο ΕΙΝ – 28ης Οκτωβρίου 7, Τ.Κ. 46100 Ηγουμενίτσα
Τηλ.:2665021438, Φαξ:2665026787
E-mail: kp@igoumenitsa.gr
Facebook:  www.facebook.com/kpIgoumenitsas
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
Κτήριο ΕΙΝ – 28PηςP Οκτωβρίου 7, Τ.Κ.46100 Ηγουμενίτσα
Τηλ.:2665024245 Φαξ:2665028888
Email: kf@igoumenitsa.gr
Facebook: www.facebook.com/kfIgoumenitsas/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]