ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Καιρός για βόλτες – Δείτε πόσο θα φτάσει ο υδράργυρος το Σαββατοκύριακο

Καιρός – Ανοιξιάτικος ο καιρός τις επόμενες ημέρες – Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο το Σαββατοκύριακο – Δείτε την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός αύριο, Παρασκευή (09/03/2018) σε όλη τη χώρα. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, ο υδράργυρος αναμένεται να σημειώσει άνοδο, ενώ παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και το Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά, την Παρασκευή στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες και από το βράδυ ο καιρός αίθριος. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και σταδιακά μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες και σταδιακά από το απόγευμα ο καιρός αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοδυτικοί 4 και πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Από το μεσημέρι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες και σταδιακά από το απόγευμα αίθριος. ΟΙ άνεμοι βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στην κεντρική Μακεδονία έως 5 μποφόρ. Βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες και από το βράδυ ο καιρός αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες και από το βράδυ ο καιρός αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά και νότια βορειοδυτικοί 4 και πρόσκαιρα το πρωί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Το Σάββατο (10/03) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις το πρωί στα νοτιοανατολικά. Κατά τόπους περιορισμένη το πρωί η ορατότητα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και τοπικά στο Αιγαίο δυτικοί, βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Την Κυριακή (11/08) αναμένονται αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές στα δυτικά. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο.



ΠΗΓΗ newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]