ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Νέα Γενιά Ζηρίδη 85 Χρόνια Ιστορίας, 85 Υποτροφίες Αριστείας!

85 Χρόνια Ιστορίας, 85 Υποτροφίες Αριστείας! _______________________________________________________
Εδώ και 85 χρόνια, η
Νέα Γενιά Ζηρίδη αγκαλιάζει γενιές μαθητών και τις οδηγεί στο μέλλον. Με όραμα την αριστεία, η Νέα Γενιά Ζηρίδη προσφέρει 85 ακαδημαϊκές και αθλητικές υποτροφίες, για την Α’ Δημοτικού, Α’ Γυμνασίου και Α’ Λυκείου. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Νέας Γενιάς Ζηρίδη την Κυριακή 18 Μαρτίου.
Σήμερα, με τις πιο σύγχρονες εκπαιδευτικές και παιδαγωγικές μεθόδους, η Νέα Γενιά Ζηρίδη διαμορφώνει τους ηγέτες του αύριο, τους πολίτες του κόσμου. Σε ένα πρότυπο campus με οικολογικές εγκαταστάσεις σε έκταση 80 στρεμμάτων, η Νέα Γενιά Ζηρίδη προσφέρει ένα πολυδιάστατο φάσμα  εκπαιδευτικών, κοινωνικών και αθλητικών δραστηριοτήτων, με έμφαση στο μοναδικό χάρισμα του κάθε μαθητή.
Η Νέα Γενιά Ζηρίδη συνδυάζει την ιστορική παράδοση 85 ετών, με τη συνεχή καινοτομία. Με την εφαρμογή καινοτόμων προγραμμάτων μέσα από την προσωποποιημένη μάθηση επιτυγχάνονται εξαιρετικά ακαδημαϊκά αποτελέσματα. Εξελίσσοντας διαρκώς τα προγράμματα και τις υπηρεσίες της, η Νέα Γενιά Ζηρίδη καλλιεργεί στους μαθητές της ατομικές και κοινωνικές δεξιότητες ζωής για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της νέας εποχής, συντελώντας στην επιτυχία και στην ευτυχία τους σε ένα διεθνές περιβάλλον. Πληροφορίες & αιτήσεις συμμετοχής για τις υποτροφίες: www.ziridis.gr και στο 210 6685 600 (9:00- 15:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]