ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Το "Κόκκινο Πιπέρι" της Τρίτης 6 Μαρτίου

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Ασύμμετρη απειλή για την Ελλάδα η Αλβανία…



Δημοσίευσε το Pro News άρθρο με τον τίτλο: “Αλβανικά ΜΜΕ: Το 40% των στρατιωτών στον Έβρο είναι αλβανικής καταγωγής”! Και αναφέρεται παρακάτω με ειρωνική σημείωση: “Οι Αλβανοί υπερασπίζονται την Ελλάδα στα σύνορα με την Αλβανία”!
Αυτή η είδηση από μόνη της είναι εξόχως ανατριχιαστική, αλλά ταυτόχρονα και λογική, από τη στιγμή που οι ελληνικές κυβερνήσεις από το 1990 και εντεύθεν έχουν επιτρέψει την αθρόα και εκτός ελέγχου είσοδο Αλβανών στην Ελλάδα, που γεννοβολούν από δυο παιδιά και πάνω το κάθε ζευγάρι, όταν οι Ελληνίδες εν μέσω και της σημερινής κρίσεως φέρνουν στον κόσμο μετά βίας ένα Ελληνόπουλο! 
Όταν όλοι αυτοί δεν αφομοιώνονται και κρατούν μετά μανίας την εθνοτική τους υπόσταση! 
Ταυτόχρονα στην Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής 4 Μαρτίου 2018 στην πρώτη σελίδα υπήρχε με πηχυαίους τίτλους η είδηση πως: «Ιδρύθηκε η “Δημοκρατία της Τσαμουριάς”»! Μια μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία της μοναδικής πατριωτικής εφημερίδας της χώρας μας, που αποδεικνύεται από την συνεχή θεματολογία περί των εθνικών μας θεμάτων! 
Άραγε, ενημερώνεται περί όλων αυτών η ελληνική κυβέρνηση; Ενημερώνεται ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης; Ενημερώνονται όλοι οι πρώην ΓΕΕΘΑ της Πατρίδος μας; Και τι ακριβώς κάνουν που στις ημέρες μας διαφαίνεται αυταπόδεικτα ένας πολυδιαμελισμός της Ελλάδος;   
Περιμένουν να αντιμετωπίσουν οργανωμένο στρατό με τις μάχιμες μονάδες στα σύνορά μας; Εάν ναι, κοιμούνται “τον ύπνο του δικαίου” (σ.σ. δεν αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει γύρω τους)! Γιατί οι Αλβανοί, όταν έλθει η κατάλληλη ώρα γι΄ αυτούς, θα χτυπήσουν με ανταρτοπόλεμο εναντίον κομβικών στόχων σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος! Αφού, όλες οι κυβερνήσεις “επέτρεψαν” την αθρόα είσοδο στην Ελλάδα σκληρών UCC και UCK που έχουν δημιουργήσει εκπαιδευμένους πυρήνες σε καταστάσεις αντάρτικου πόλεων, με θύματα ενδεχομένως άμαχου πληθυσμού!
Σήμερα η Αλβανία, είναι μια ασύμμετρη απειλή για την Ελλάδα! Η οποία στρατολογεί επισήμως καταγεγραμμένους Τσάμηδες και “αναζητεί” μέσω στελεχών των Μυστικών τους Υπηρεσιών στην Ελλάδα, άλλους κρυφοτσάμηδες!
Οι πληροφορίες μας, κάνουν λόγο πως, ετούτη τη χρονική στιγμή δόθηκε το σήμα της εντατικοποίησης των ενεργειών των σκληρών πυρήνων με την καταγραφή επίλεκτων στόχων! Άλλωστε, είναι πολύ γνωστά παλαιά περιστατικά που έλαβαν χώρα στην Ήπειρο και όχι μόνο! 
Εκεί ακριβώς έγκειται και η μεγάλη ανησυχία μας, γιατί είναι παλλαϊκή εντύπωση πως στην Ελλάδα ουδείς ανησυχεί και όλοι εξετάζουν και δίνουν υπέρμετρη αξία σε αλλότρια ζητήματα! Όταν αλλοτριώνεται η εθνική φυσιογνωμία και υπόσταση της Πατρίδος μας!!

Το Αμερικανικό “γεράκι” Τζέφρι Πάιατ…



Στην πρόσφατη συνάντηση (σ.σ. 15 Φεβρουαρίου) στην Άγκυρα του Τούρκου Σουλτάνου Ρετζέπ – Ταγίπ Ερντογάν με τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Ρεξ Τίλερσον, μάθαμε πως παρέστη και ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ! Τι δουλειά είχε στην Άγκυρα το “γεράκι” των ΗΠΑ που παίζει το ρόλο του πρέσβη στην Αθήνα;
Όταν αυτός ο Αμερικανός “διπλωμάτης” είναι εξειδικευμένος σε προβοκάτσιες στις χώρες που υπηρετεί, όπως στην Ουκρανία, από όπου και μας τον έφεραν;
Πηγές μας, κάνουν λόγο για συμμετοχή του στις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο και στο κυοφορούμενο θερμό επεισόδιο σε νησί μας στο Αρχιπέλαγος!
Μας είπαν συγκεκριμένα ότι, “έλαβε” το μήνυμα μέσα σε φάκελο και ήλθε στην Αθήνα για την υλοποίηση των γραφομένων σε αυτόν!! 

Σε πλήρη αδράνεια ένα προηγμένο Σύστημα…



Εάν η ΕΥΠ είχε ενεργοποιήσει το έτος 2009 το “Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών Διασυνοριακής Ασφάλειας κατά την Μετακίνηση Ανθρώπων και Αγαθών”, που είχε προμηθευτεί η Υπηρεσία της Διοικήσεως Κοραντή – Παπαγγελόπουλου της κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή, αυτό με το εξελιγμένο ρωσικό λογισμικό που απέταξε η Διοίκηση Μπίκα – Παπαγεωργίου – Τσαντρίζου της κυβερνήσεως Γιώργου Παπανδρέου, έπειτα από επιθυμία Ισραηλινών πρακτόρων, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στο Ανακριτή της υπόθεσης “Πυθία” ο σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου, Άλεξ Ρόντος, θα είχαμε σήμερα πλήρη απεικόνιση του “επεισοδίου” στην συνοριακή γραμμή του Έβρου!
Έτσι θα διαπιστώναμε εάν οι Έλληνες στρατιωτικοί συνελήφθησαν σε τουρκικό ή ελληνικό έδαφος! Γιατί, οι “κακιές γλώσσες” λένε πως η σύλληψη έγινε σε ελληνικό έδαφος!   
Θα σας θυμίσω ότι για την προμήθεια αυτού του Συστήματος κατηγορήθηκαν επί κυβερνήσεως Γιώργου Παπανδρέου και αθωώθηκαν με βούλευμα δεκάδες στελέχη της ΕΥΠ και του Υπουργείου Οικονομίας!
Σημειωτέον ότι, η σημερινή διοίκηση της ΕΥΠ, για τους δικούς της λόγους, διατηρεί το Σύστημα σε πλήρη αδράνεια!
Μπορείτε να σκεφτείτε το γιατί;;

Ιταλικό μπουρλότο στην ΕΕ…



Μετά το ηχηρό και απρόβλεπτο BREXIT και την εκκωφαντική επικράτηση του Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ, είχαμε την Κυριακή το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ιταλία, που έρχεται να βάλει μεγάλη ποσότητα δυναμίτη στα σπλάχνα της Ευρωπαικής Ενώσεως!
Πρώτο κόμμα καταγράφεται το “Κίνημα των 5 αστέρων” του Ιταλού κωμικού και ηθοποιού του κινηματογράφου και της τηλεόρασης Μπέπε Γκρίλο, που ήλθε για άλλη μια φορά να ταράξει τα ήσυχα νερά της ΝΤΠ και της Παγκοσμιοποίησης! 
Μέχρι στιγμής καταλαμβάνει το 31% των ψηφοφόρων!
Η πολιτική συμμαχία της δεξιάς καταλαμβάνει το 37%! Που αποτελείται από τη “Λίγκα του Βορρά” (σ.σ. αδελφό κόμμα με το γαλλικό της Μαρίν Λεπέν) υπό τον Ματέο Σαλβίνι (18,69%), το “Φόρτσα Ιτάλια” του Σίλβιο Μπερλουσκόνι (13,45%) και τα “αδέλφια της Ιταλίας” που καταλαμβάνει το 4,25% των ψηφοφόρων!
Αυτή η πολιτική συμμαχία της δεξιάς, είχε ως σύνθημα “η Ιταλία στους Ιταλούς” με ακραία συνθηματολογία κατά των ξένων ισλαμιστών εισβολέων στην Ιταλία!
Έτσι, και στην Ιταλία τα πάντα αλλάζουν, αντίθετα από την Ελλάδα που “όλα τα ίδια μένουν”! Για να θυμηθούμε και το τραγούδι του αξέχαστου Νίκου Παπάζογλου, που έλεγε: “Μπαίνουμε στον Υδροχόο και θ' ανάψουνε φωτιές οι καιροί νερό θα φέρουν έτσι λεν αυτοί που ξέρουν κι όμως θα καούν καρδιές. Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν…”!!   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]