Ιωάννινα:Παράτησε το φορτηγό του με 6 παράτυπους μετανάστες στην καρότσα και τράπηκε σε φυγή

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος διακινητή, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας με Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, μη νόμιμους μετανάστες
Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, σε βάρος 41χρονου ημεδαπού, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας, με Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, μη νόμιμους μετανάστες.
Συγκεκριμένα, χθες (02-03-2018) το πρωί, στην επαρχιακή οδό Βροντισμένης – Κουκλιών Ιωαννίνων, αστυνομικοί της Μικτής Ομάδας Συνοριακής Δίωξης Ιωαννίνων, εντόπισαν Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο και επιχείρησαν να το ελέγξουν. Σε σήμα στάσης που πραγματοποίησαν, ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και στη συνέχεια εγκατέλειψε το όχημα, διαφεύγοντας τη σύλληψη.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε στο ανωτέρω όχημα εντοπίστηκαν στην καρότσα αυτού, έξι μη νόμιμοι μετανάστες, υπήκοοι Αλβανίας (ηλικίας 51, 32, 25, 28, 39 και 32 ετών), ενώ όπως προέκυψε οδηγός του οχήματος ήταν ο 41χρονος ημεδαπός, ο οποίος και αναζητείται.
Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]