ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Προκήρυξη 3Κ/2018: Τα “πάνω–κάτω” με δικαστική προσφυγή “παρατασιούχων”

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του epoli.gr τα “πάνω – κάτω” στην Προκήρυξη 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ και τις 8.166 μόνιμες θέσεις Καθαριότητας Δήμων φέρνει η σημερινή δικαστική απόφαση αναβολής συζήτησης των ασφαλιστικών μέτρων, των 52 συμβασιούχων – “παρατασιούχων” Καθαριότητας Δήμου Ωραιοκάστρου, αφού με την αναβολή ορίζεται και η διατήρηση ισχύος των κερδισμένων “προσωρινών” ασφαλιστικών των εν λόγω εργαζομένων. (Οι 52 από το 2014 “παρατασιούχοι” είχαν κερδίσει την προσωρινή διαταγή στις 14 Φεβρουαρίου 2018).


Τη μη έκδοση προσωρινών πινάκων ζητά ο Δήμαρχος από το ΑΣΕΠ

Το θέμα αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις, αφού σύμφωνα με το ίδιο αποκλειστικό ρεπορτάζ του epoli.gr ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου - είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των συμβασιούχων - κ. Αστέριος Γαβότσης, ήδη, έχει αποστείλει επιστολή προς το ΑΣΕΠ, ζητώντας τη μη έκδοση προσωρινών πινάκων, με την αιτιολογία πως, ο δήμος σε συνέχεια των κερδισμένων δικαστικών διεκδικήσεων των συμβασιούχων δεν έχει την οικονομική δυνατότητα πληρωμής και των επιτυχόντων της Προκήρυξης 3K/2018!

Το epoli.gr επικοινωνώντας με τον εκπρόσωπο των Εργαζομένων Δήμου Ωραιοκάστρου, Μέλος Δ.Σ. Ο.Τ.Α. Ν. Θεσσαλονίκης, κ. Στάθη Φαμιλωνίδη, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ τόνισε:

«Πρόκειται για μία σημαντική απόφαση και όχι μόνο για τον δήμο μας, αλλά για τον διαγωνισμό στο σύνολό του. Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Αστέριο Γαβότση και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας, Ηλία Ζιακούλη.

Η σημερινή αναβολή του Δικαστηρίου μετά και τα κερδισμένα “προσωρινά” επιτρέπει την παραμονή στην εργασία μας και μετά την 31η Μαρτίου 2018 και μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων.

Όμως ο αγώνας μας δε σταματά εδώ. Θα συνεχίσουμε δικαστικά μέχρι να μετατραπούν οι συμβάσεις μας σε αορίστου χρόνου».
πηγη epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]