ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Συμμετοχή του ΕΑΠ στη Εκπαιδευτική Έκθεση «Εκπαίδευση και Καριέρα 2018»


Συμμετοχή του ΕΑΠ στη Εκπαιδευτική Έκθεση «Εκπαίδευση και Καριέρα 2018»
Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο συμμετείχε και φέτοςστη Διεθνή Εκπαιδευτική Έκθεση Κύπρου «Εκπαίδευση και Καριέρα 2018» που φιλοξενήθηκε στη Λευκωσία από 23 έως και 25 Φεβρουαρίου 2018. Η Έκθεση διοργανώθηκεαπό το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ), την Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων Κύπρου (ΟΕΒ) και το Ευρωπαϊκό Γραφείο Κύπρου (ΕΓΚ), σε συνεργασία με το BritishCouncil.

Οι επισκέπτες της Έκθεσης είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με εκπροσώπους Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων μεταξύ άλλων Δημοσίων και Ιδιωτικών Πανεπιστημίων της Κύπρου, Ελληνικών Πανεπιστημίων, Ιδιωτικών ΣχολώνΜεταλυκειακής Εκπαίδευσης, Στρατιωτικών Σχολών, Πανεπιστημίων από το  Ηνωμένο Βασίλειο, την Ολλανδία, τη Ρωσία καθώς και εκπροσώπους από τις Πρεσβείες Γαλλίας, Φιλανδίας, Γερμανίας και Ισπανίας.
 
Στο  περίπτερο του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τα προσφερόμενα Προγράμματα Σπουδών του μοναδικού Ελληνικού Δημόσιου Ιδρύματος Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με αποστολή την ανοικτήκαι εξ αποστάσεως παροχή προπτυχιακής και μεταπτυχιακής εκπαίδευσης και επιμόρφωσης.
Την αποστολή συνόδευαν οι Καθηγητές της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του ΕΑΠ, ο Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, Κοσμήτορας της Σχολής, ο Καθηγητής Βασίλειος Βερύκιος και ο ΚαθηγητήςΔημήτριος Καλλές.
Κατά τη διάρκεια του τριημέρου το περίπτερο του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων στελέχη του Προξενείου της Ελλάδας στην Κύπρο, ο 1ος Πρύτανης του Ανοικτού Πανεπιστημίου της Κύπρου, Καθηγητής Σ. Κάτσικας, ο 1ος Αντιπρύτανης του ίδιου Ιδρύματος, Καθηγητής Ι. Μανωλόπουλος καθώς και ο Διευθυντής Διοίκησης και Οικονομικών του ΑΠΚΥ κ. Χρ. Χριστοδουλίδης, φοιτητές και απόφοιτοι του ΕΑΠ που με χαρά υποδέχτηκαν τους καθηγητές τους στην Κύπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]